11 juni

Dag van het Ondergronds Bouwen

LET OP: deze Dag is in 2012 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2012 versie van deze Dag.
aandacht11 juni 2012 - 2597 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 14 mei 22:23

Dag van het Ondergronds Bouwen

Categorie:
151-telescope Wetenschap en techniek

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Wij zullen geenszins pretenderen experts te zijn in ondergronds bouwen. Tunnels, funderingen van huizen... Wij hebben er geen kaas van gegeten. Maar we kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is. En ook wel gevaarlijk. Dat vinden de bedenkers van het COB ook. Dit "kenniscentrum voor ondergronds bouwen en ondergronds ruimtegebruik" heeft daarom deze congredag in het leven geroepen, om projectmanagers, aannemers en alle belangstellenden in het ondergronds bouwen te vertellen over de toekomst van deze tak in de bouw.

De Dag vindt plaats in de Technische Universiteit Delft en is gratis voor studenten, gepensioneerden, commissieleden en participanten van het COB. Andere belangstellenden betalen € 150,- per persoon. Maar dan leert u wellicht wél hoe u een ondergronds tuinhuisje kunt bouwen.

Wens iemand een Fijne Dag van het Ondergronds Bouwen!
Verwante Dagen

Internationale Dag ter Uitbanning van Nucleaire Wapens
26 september
Het is een godswonder dat we onszelf nog niet naar de galemiezen hebben gebombardeerd, want de grootmachten van deze wereld hebben meer dan genoeg explosieve vuurkracht om de aarde wel 30 keer te vernietigen.

Dag van de Domeinnaam
24 september
Een domeinnaam registreren kost tegenwoordig slechts een paar muisklikken een luttele tientjes, waardoor zelfs uw oom Hans zijn eigen .nl kan registreren om te bloggen over zijn leven.

Internationale Dag van de Televisie
21 november
TV is een van de invloedrijkste media die er wereldwijd bestaan. Daarom hebben de Verenigde Naties in 1996 21 november uitgeroepen tot Wereld Televisiedag, een Dag waarop wereldwijd aandacht wordt besteed aan de invloed die televisie heeft op mensen.

Deze site gebruikt Cookies.