11 juni

Dag van het Ondergronds Bouwen

LET OP: deze Dag is in 2012 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2012 versie van deze Dag.
11 juni 2012 - 2502 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 14 mei 22:23

Dag van het Ondergronds Bouwen

Categorie:
151-telescope Wetenschap en techniek

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Wij zullen geenszins pretenderen experts te zijn in ondergronds bouwen. Tunnels, funderingen van huizen... Wij hebben er geen kaas van gegeten. Maar we kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is. En ook wel gevaarlijk. Dat vinden de bedenkers van het COB ook. Dit "kenniscentrum voor ondergronds bouwen en ondergronds ruimtegebruik" heeft daarom deze congredag in het leven geroepen, om projectmanagers, aannemers en alle belangstellenden in het ondergronds bouwen te vertellen over de toekomst van deze tak in de bouw.

De Dag vindt plaats in de Technische Universiteit Delft en is gratis voor studenten, gepensioneerden, commissieleden en participanten van het COB. Andere belangstellenden betalen € 150,- per persoon. Maar dan leert u wellicht wél hoe u een ondergronds tuinhuisje kunt bouwen.

Verwante Dagen

Wereld Asteroïdendag
30 juni
Wereld Asteroïdendag is bedoeld om het grote publiek meer te laten leren over de kleine hemellichamen. De Dag wordt ieder jaar op 30 juni gevierd, en is bedoeld om meer te weten te komen over de mogelijkheden én gevaren van asteroïden.

Internationale Dag van de Statistiek
20 oktober
Statistieken, dat klinkt als iets heel ingewikkelds en wiskundigs, en ook niet echt heel boeiend om eerlijk te zijn. Wees gerust, op Wereld StatistiekDag hoeft u zelf niets te berekenen of formules toe te passen op iets, maar u moet wel even beseffen hoe belangrijk het is dat dergelijk werk door bepaalde mensen en organisaties wordt gedaan.

Wereld Radiodag
13 februari
Terwijl we het altijd maar hebben over dat internet, nieuwe media, 2.0 Twitteren, Facebooken en Hyven, vergeten we dat er daardoor ook vormen van massamedia uitsterven.

11
juni

11 jun

Deze site gebruikt Cookies.