8 juni

Dag van de Zeesleepvaart

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
aandacht8 juni 2019 - 234 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 30 november 00:00

Dag van de Zeesleepvaart

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

Wie een beetje nautisch is ingesteld en op 8 juni nog een middag niks te doen heeft zit in Maassluis goed. Daar vindt op die datum namelijk de Dag van de Zeesleepvaart plaats. Die Dag is een feestelijk evenement waarbij allerlei activiteiten worden georganiseerd rondom sleepboten en hun werk.

Tijdens de Dag van de Zeesleepvaart wordt er onder andere een vlootschouw gehouden waarbij schepen uit te haven wegvaren. Uiteraard zijn veel boten van dichtbij te bekijken, maar zijn er ook allerlei demonstraties van oude ambachten te zien zoals touwslagerij en scheepslampen maken.

Het hele programma van de Dag van de Zeesleepvaart is te vinden op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Zeesleepvaart!
Verwante Dagen

Wereld Kwaliteitsdag
12 november
De Dag van Kwaliteit, uitgeroepen door de Verenigde Naties in 1990, streeft maar naar 1 ding: Quality. Op $datum doen we er dus alles aan om een Kwalitatief Uitermate Superdag (KUS) te hebben.

Dag van het Nieuwe Jaar
1 januari
Een nieuw jaar, een nieuw begin voor een volle agenda. Nationale, internationale en lokale Dagen worden weer volop in het leven geroepen dit jaar, door verenigingen, beroepsgroepen en organisaties, om aandacht te vragen over onderwerpen die voor zowel hen als de maatschappij van belang zijn.

Wereld Douanedag
26 januari
Verre reizigers kennen het wel: Dat urenlange gezeik voor lange rijen paspoortcontroles, wachten op een stempeltje om het land binnen te komen. Hier in Europa hebben we er als consument niet veel last meer van door het Schengenverdrag, maar als we naar ergens buiten ons continent vliegen krijgen we te maken met de douane.

8
juni

8 jun

Eerdere edities:
In 2019: 8 juni
In 2017: 20 mei
Komende Dagen
Deze site gebruikt Cookies.