31 oktober

Dag van de Werkzoekende

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
31 oktober 2019 - 84 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 7 oktober 17:26


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website


Er zijn weinig dingen die zo vernederend zijn als werkloos zijn. Als je weet dat je als persoon op dat moment niets kunt bijdragen aan de samenleving is dat erg onprettig; weinig mensen wíllen leven van een uitkering en op de bank uit hun neus vreten. Maar hoe breng je mensen terug de maatschappij in? Dat zoeken ze in Culemborg uit op 31 oktober. Het is daar dan de Dag van de Werkzoekende.

In de Gelderlandfabriek worden daar allerlei activiteiten georganiseerd die mensen op weg moeten helpen bij het vinden van een nieuwe baan. U kunt daarbij denken aan workshops, maar ook aan netwerksessies en een informatiemarkt. De Dag wordt georganiseerd door JobHulp.

Meer informatie is dan ook te vinden op hun website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Werkzoekende!
Verwante Dagen

Dag van het Vakcentrum
14 mei
Het Vakcentrum is "de brancheorganisatie van de zelfstandige detaillist in de foodsector en de fast moving consumer goods" (zelf invulling aan geven). En ook zij hebben een Dag.

Nationale Horecadag
15 april
De horeca is per definitie een gebied waar u gewoon langs kunt komen, maar op $datum gooien de hotels, restaurants en cafés er nog een schepje bovenop.

Internationale Dag van het Basisinkomen
1 mei
Iedereen heeft een klein beetje geld nodig, en het basisinkomen garandeert ons wettelijk dat we op een minimale hoeveelheid kapitaal mogen verdienen voor onze arbeid.

31
oktober

31 okt

Eerdere edities:
In 2019: 31 oktober
Komende Dagen
Wereld Douanedag
Wereld Douanedag
26 januari
Deze site gebruikt Cookies.