31 oktober

Dag van de Werkzoekende

31 oktober - over 18 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 7 oktober 17:26


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website


Er zijn weinig dingen die zo vernederend zijn als werkloos zijn. Als je weet dat je als persoon op dat moment niets kunt bijdragen aan de samenleving is dat erg onprettig; weinig mensen wíllen leven van een uitkering en op de bank uit hun neus vreten. Maar hoe breng je mensen terug de maatschappij in? Dat zoeken ze in Culemborg uit op 31 oktober. Het is daar dan de Dag van de Werkzoekende.

In de Gelderlandfabriek worden daar allerlei activiteiten georganiseerd die mensen op weg moeten helpen bij het vinden van een nieuwe baan. U kunt daarbij denken aan workshops, maar ook aan netwerksessies en een informatiemarkt. De Dag wordt georganiseerd door JobHulp.

Meer informatie is dan ook te vinden op hun website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Werkzoekende!
Verwante Dagen

Dag van de Arbeid
1 mei
Geef het maar toe: Ook u zit vaak genoeg op de klok te kijken tijdens het werk. Die laatste twee uurtjes, die 4-uursdip, daar heeft u soms helemaal geen zin in.

Dag van de Projectontwikkeling
16 mei
De Dag van de Projectontwikkeling is hét trefpunt voor bestuurders en vastgoedprofessionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken.

Dag van de Payroll-professional
10 oktober
U mag uw baas dan wel dankbaar zijn voor dat riante salaris, maar het is niet de ceo of de manager die zorgt dat het geld aan het eind van de maand naar uw bankrekening wordt overgemaakt.

Deze site gebruikt Cookies.