25 januari

Dag van de Werkplek

LET OP: deze Dag is in 2018 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2018 versie van deze Dag.
aandacht25 januari 2018 - 1093 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 april 17:18

Dag van de Werkplek

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De tijd van de cubicle is voorbij. Anno 2017 wordt er steeds meer aandacht gegeven aan de indeling van de kantoortuin, en hoe werknemers optimaal kunnen werken. Daarbij moet worden gekeken naar de behoefte van werknemers, en de rollen en werkstijlen die zij zich aannemen. Tijdens de Dag van de Werkplek staan we daar extra bij stil.

De Dag van de Werkplek is een congres vol lezingen over dit onderwerp, dat wordt gehouden tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. De Dag is vooral bedoeld voor facilitair dienstverleners en kantoormanagers, die zich bezig houden met de vraag hoe de werkbijen maximaal productief kunnen worden op kantoor, maar als het onderwerp u ligt kunt u zich natuurlijk ook zelf inschrijven voor de beurs. Kost wel een hoop geld, maar misschien kunt u dat declareren bij de administratie.

Informatie is te vinden op www.dagvandewerkplek.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Werkplek!
Verwante Dagen

Dag van de Heftruckchauffeur
8 mei
Neemt u het maar aan van een niet nader te noemen FijneDagVan-redacteur die in zijn studententijd regelmatig rondreed door magazijnen: heftruckchauffeurs zijn een essentieel onderdeel van de economie!

Internationale Dag van de Jongerenvaardigheden
15 juli
Met een goede opleiding kun je ver komen in het leven. Toch is dat voor lang niet iedereen een gegeven. Hier in het Westen hebben we te maken met een leenstelsel, maar zelfs dat onzalige plan is nog erg effectief vergeleken met wat er voor mensen uit derdewereldlanden vaak mogelijk is.

Nationale Kringloopdag
2 oktober
Op de eerste zaterdag van oktober is het de Nationale Kringloopdag in Nederland. Door onze actieve lezers werden we geattendeerd op deze feestelijke open dag van kringloopwinkels.

25
januari

25 jan

Eerdere edities:
In 2019: 25 januari
In 2018: 25 januari
In 2017: 25 januari
Deze site gebruikt Cookies.