25 januari

Dag van de Werkplek

LET OP: deze Dag is in 2018 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2018 versie van deze Dag.
aandacht25 januari 2018 - 889 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 april 17:18

Dag van de Werkplek

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De tijd van de cubicle is voorbij. Anno 2017 wordt er steeds meer aandacht gegeven aan de indeling van de kantoortuin, en hoe werknemers optimaal kunnen werken. Daarbij moet worden gekeken naar de behoefte van werknemers, en de rollen en werkstijlen die zij zich aannemen. Tijdens de Dag van de Werkplek staan we daar extra bij stil.

De Dag van de Werkplek is een congres vol lezingen over dit onderwerp, dat wordt gehouden tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. De Dag is vooral bedoeld voor facilitair dienstverleners en kantoormanagers, die zich bezig houden met de vraag hoe de werkbijen maximaal productief kunnen worden op kantoor, maar als het onderwerp u ligt kunt u zich natuurlijk ook zelf inschrijven voor de beurs. Kost wel een hoop geld, maar misschien kunt u dat declareren bij de administratie.

Informatie is te vinden op www.dagvandewerkplek.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Werkplek!
Verwante Dagen

Internationale Dag van het Basisinkomen
1 mei
Vroeger leek dit nog een welhaast communistisch taboe waar zelfs de meest linkse politieke partij zijn vingers niet aan durfde te branden, maar anno 2020 gaan er steeds meer serieuze stemmen om te experimenteren met een universeel basisinkomen.

Dag van de Bouw (geannuleerd)
20 juni
Let op: de Dag van de Bouw 2020 is vanwege het coronavirus geannuleerd. De Dag van de Bouw is een jaarlijks terugkerende open dag, waarbij het publiek eens een kijkje kan nemen achter de schermen van bouwprojecten.

Dag van de Flexmedewerker
18 juni
De flexmedewerker is de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdient meer aandacht dan ze krijgen. Veel bedrijven zijn nergens zonder deze knappe koppen.

25
januari

25 jan

Eerdere edities:
In 2019: 25 januari
In 2018: 25 januari
In 2017: 25 januari
Deze site gebruikt Cookies.