23 januari

Dag van de Voorschool

aandacht23 januari - 263 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 13 januari 11:38

Dag van de Voorschool

Categorie:
140-gradhat Onderwijs

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Kinderen hebben er soms veel baat bij als zij naar de voorschool kunnen. Dat is een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf waar zij al lerend kunnen spelen. De gemeente Amsterdam houdt op 23 januari een speciale Dag voor dit initiatief, dat vooral in onze hoofdstad erg populair is. Tijdens de Dag van de Voorschool kunnen ouders én kinderen komen kijken of zo'n voorschool iets voor hen is.

De Dag is bedoeld om te ontdekken wat een voorschool inhoudt, hoe dat werkt en of het is voor hun kind is. Dit jaar probeert de voorschool overigens ook de 'vroegschool' bij het initiatief te betrekken, maar laten we het vooral niet te ingewikkeld maken...

Meer informatie is onder andere te vinden op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Voorschool!
Verwante Dagen

Dag van de Leerplicht
21 maart
In Nederland heeft iedereen het recht om naar school te gaan, en maar goed ook. Maar daar staat echter ook een plicht tegenover om tot je 16e je educatie te volgen.

Dag van de Leid(st)er
19 september
De Dag van de Leid(st)er is in 2002 opgericht door de Landelijke Wervingscampagne voor de Kinderopvang - destijds heette het de Dag van de Leid(st)er en Gastouder.

Dag van de Stagiair
22 mei
Wat zou het midden- en klein bedrijf toch zijn zonder de stagiair? Die onmisbare toevoeging die je iedere 5 minuten komt storen met een vervelende vraag maakt voor u rare marketingplannen die u na de drie maanden stage weer in de vuilnisbak gooit, maar ach, een bedrijf is geen bedrijf zonder een stagiair.

23
januari

23 jan

Eerdere edities:
In 2018: 31 januari
In 2017: 12 april
Deze site gebruikt Cookies.