7 juli

Dag van de Vastgoedfinanciering

7 juli - 39 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 27 april 17:24

Dag van de Vastgoedfinanciering

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Als je geld wil verdienen moet je het vastgoed in. De rente bij banken is gedaald tot een nulpunt, maar de huizenmarkt is zo overhit dat geld in stenen iedere dag meer waard wordt. Maar waar begin je, als je je portfolio wil laten groeien van één huisje naar een blok met flats of een nieuwbouwwijk? Dat kunt u leren op de Dag van de Vastgoedfinanciering. Tijdens die congresdag leren aanwezigen er alles over de financiële kant van het aanschaffen van vastgoed.

Deze Dag is een congres dat plaatsvindt in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. De Dag bestaat uit speeches en workshops van hoofdzakelijke oute witte mannen die in de smart finance zitten of bij bedrijven werken die Group in de naam hebben. Daarnaast zijn er aparte ontmoetingssessies met experts, en wordt de Dag uiteraard vergezeld van borrelen, heel veel borrelen. Want in het vastgoed is ons-kent-ons eigenlijk net zo belangrijk als de diepte van de portemonnee.

De Dag van de Vastgoedfinanciering is opgericht door Vastgoedjournaal, een vakblad voor de vastgoedbranche. De Dag is populair; dit jaar wordt hij al voor de achtste keer georganiseerd!

Meer informatie over deze Dag vindt u op Vastgoedjournaal.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Vastgoedfinanciering!
Verwante Dagen

Dag van de Webshop
22 oktober
Shoppen, dat doe je niet meer in een winkel. Online, daar moet je zijn als je boeken, films, boodschappen, of want dan ook wil kopen. De economie van online winkelen stijgt explosief, en de bezorgmarkt kan het aantal bestelde pakketjes maar nauwelijks aan.

Dag van het Werkplezier
17 juni
Zeg eens eerlijk, springt u iedere maandag weer vol goede moed uit bed, met veel zin om naar uw werk te gaan? Mag u uw collega's eigenlijk wel, of ontneemt die vervelende baas met een calimerocomplex u de motivatie voor uw arbeid?

Internationale Dag van het Micro- en Klein Bedrijf
27 juni
Grote multinationals mogen dan wel constant in de belangstelling staan, maar de échte motor van de economie zijn kleine en middelgrote bedrijven. Samen vormen die wereldwijd 90% van het bedrijfsleven, en gemiddeld zijn ze goed voor zo'n 60 tot 70% van de werkgelegenheid en meer dan de helft van het BNP.

Deze site gebruikt Cookies.