1 maart

Dag van de Pedagogisch Coach

1 maart - 141 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 26 mei 17:19


Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Pedagogisch Coach is een congresdag voor iedereen die pedgogisch werknemers helpt met het verbeteren van hun werk. Een pedagogisch coach coacht dus pedagogen, want er zijn maar weinig banen waarvan het werk zo belangrijk én snel veranderend is als het begeleiden van kinderen. Tijdens de Dag kunnen coaches bij elkaar komen om te leren hoe ze 'succesvol een coachplan implementeren', 'een positieve invloed kunnen hebben op anderen' en 'wat bewezen coachingsmethodieken zijn'.

De Dag van de Pedagogisch Coach is opgericht door kenniscentrum Kinderopvang Totaal en vindt plaats in Hotel de Reehorst de Ede. De Dag vindt in 2024 voor de tweede keer plaats en bestaat onder andere uit plenaire talks en kennissessies. Uiteraard eindigt de Dag met een borrel, want coachen doe je uiteraard onderling.

Alle informatie, en natuurlijk het programma, is te vinden op kinderopvangtotaal.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Pedagogisch Coach!
Verwante Dagen

Wereld Anosmiedag
27 februari
Kunt u het zich voorstellen hoe het is om niets te ruiken? Goed, soms zal het voordelen hebben, maar in het algemeen is een voorjaarswandeling toch minder leuk zonder de geur van versgemaaid gras en smaakt een kop koffie toch minder lekker.

Europese Dag van de Antibiotica
18 november
Het is moeilijk te onderschatten waar de mensheid zou staan zonder de uitvinding van antibiotica. Het medicijn heeft miljoenen levens gered en voorkomt ziektes en pandemieën.

Wereld Tuberculosedag
24 maart
Tuberculose, of TBC, is een longziekte die door de mycobaterie wordt veroorzaakt. De bacterie verspreidt zich door de lucht als een patiënt hoest of niest en kan door anderen worden opgevangen.

1
maart

1 mrt

Komende Dagen
Roze Maandag
Roze Maandag
22 juli
Deze site gebruikt Cookies.