2 mei

Internationale Dag van het Naakt-Tuinieren

2 mei - 143 dagen geleden elke 1e zaterdag van mei
In 2021 op 1 mei
Aangepast op 15 januari 21:00

Internationale Dag van het Naakt-Tuinieren

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Op deze beetje vreemde Dag staan we stil bij het opvallende plezier van het naakt tuinieren. De organisatie hoeft daar geen heel diepe betekenis achter te zetten. "Waarom? Omdat het leuk is!" aldus de website. Tuinieren is, naast zwemmen, de op één na populairste activiteit om naakt uit te oefenen. Er zit echter ook een diepere betekenis achter deze Dag: bij het naakt tuinieren komen wij in het reine met onszelf en laten we alle schaamte varen, en het herinnert ons aan het feit dat er niets natuurlijkers is dan naakt zijn.

Voor meer informatie kunt U kijken op deze site. Let op, deze website bevat beelden die niet voor kleine kinderen geschikt zijn!

Wens iemand een Fijne Internationale Dag van het Naakt-Tuinieren!
Verwante Dagen

Kapladag
7 november
Misschien kent u ze wel misschien kent u ze niet. Kapla zijn houten (speelgoed)stokjes waarmee je kunt bouwen. De Kapladag is voor mensen die Kapla nog niet kennen, en op elke eerste zaterdag van november kennis kunnen maken met deze houten plankjes.

Internationale Dag van Rare Loopjes
7 januari
In januari is het nog niet zo druk qua themadagen. Daarom is een geinig initiatief af en toe wel eens nodig. Op $datum bestaat zo'n initiatief. Het is dan namelijk de Internationale Dag van Rare Loopjes (The International Day of Silly Walks).

Internationale Dag van het Geluk
20 maart
Op 28 juni 2012 hebben de Verenigde Naties besloten dat het allemaal wel eens wat vrolijker mag. Op 20 maart elk jaar willen we dan ook geen enkel chagrijnig gezicht zien, want het is Internationale Dag van het Geluk.

2
mei

2 mei

Eerdere edities:
In 2019: 4 mei
In 2018: 5 mei
In 2017: 6 mei
Komende Dagen
Wereld Bidag
Wereld Bidag
23 september
Wereld Gorilladag
24 september
Deze site gebruikt Cookies.