7 mei

Internationale Dag van het Naakt-Tuinieren

7 mei - 204 dagen geleden elke 1e zaterdag van mei
In 2023 op 6 mei
Aangepast op 1 januari 12:33

Internationale Dag van het Naakt-Tuinieren

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Op deze beetje vreemde Dag staan we stil bij het opvallende plezier van het naakt tuinieren. De organisatie hoeft daar geen heel diepe betekenis achter te zetten. "Waarom? Omdat het leuk is!" aldus de website. Tuinieren is, naast zwemmen, de op één na populairste activiteit om naakt uit te oefenen. Er zit echter ook een diepere betekenis achter deze Dag: bij het naakt tuinieren komen wij in het reine met onszelf en laten we alle schaamte varen, en het herinnert ons aan het feit dat er niets natuurlijkers is dan naakt zijn.

Voor meer informatie kunt U kijken op deze site. Let op, deze website bevat beelden die niet voor kleine kinderen geschikt zijn!

Wens iemand een Fijne Internationale Dag van het Naakt-Tuinieren!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Lach
1 mei
Wereld Lachdag is in 1998 opgericht door de World Laughter Yoga Movement. De Dag hangt dan ook samen met Wereld Yogadag (31 januari). De Dag is opgericht omdat mensen "steeds banger worden" voor zaken als terrorisme, of de crisis.

Wereld Vriendelijkheidsdag
13 november
Wereld Kindness Day is een Dag om goede daden in de gemeenschap te benadrukken, gericht op de positieve kracht en de rode draad van vriendelijkheid die ons bindt.

Internationale Dag van Rare Loopjes
7 januari
In januari is het nog niet zo druk qua themadagen. Daarom is een geinig initiatief af en toe wel eens nodig. Op $datum bestaat zo'n initiatief. Het is dan namelijk de Internationale Dag van Rare Loopjes (The International Day of Silly Walks).

7
mei

7 mei

Eerdere edities:
In 2021: 1 mei
In 2020: 2 mei
In 2019: 4 mei
Deze site gebruikt Cookies.