4 mei

Internationale Dag van het Naakt-Tuinieren

aandacht4 mei - 163 dagen geleden elke 1e zaterdag van mei
In 2020 op 2 mei
Aangepast op 20 maart 12:20

Internationale Dag van het Naakt-Tuinieren

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Op deze ietwat fetisjistische dag wordt stilgestaan bij het plezier van het naakt tuinieren. "Waarom? Omdat het leuk is!" aldus de organisatie. Tuinieren is, naast zwemmen, de op één na populairste activiteit om naakt uit te oefenen. Er zit echter ook een diepere betekenis achter deze Dag: bij het naakt tuinieren komen wij in het reine met onszelf en laten we alle schaamte varen, en het herinnert ons aan het feit dat er niets natuurlijkers is dan naakt zijn.

Voor meer informatie kunt U kijken op deze site. Let op, deze website bevat beelden die niet voor kleine kinderen geschikt zijn!

Wens iemand een Fijne Internationale Dag van het Naakt-Tuinieren!
Verwante Dagen

Wereld Zombiedag
8 oktober
Zombies! Aaaaargh! De levende doden zijn natuurlijk een werk van fictie, hoeven we dus eigenlijk niet bang voor te zijn. Al blijft het wel interessant om na te denken over

Internationale Dag van het Bordspel
1 juni
Een bordspel heeft soms een wat suf imago, maar naast Mens-Erger-Je-Niet en Ganzenborden zijn er duizenden spellen die garant staan voor een avond plezier.

Nationale Toplessdag
23 juni
Vroeger was alles beter. Toen gingen vrouwen blijkbaar vaker topless naar het strand. Als we de organisatie achter de Nationale Toplessdag, dit jaar op $datum, mogen geloven zijn we de afgelopen jaren een stuk preutser geworden.

4
mei

4 mei

Eerdere edities:
In 2018: 5 mei
In 2017: 6 mei
In 2016: 7 mei
Deze site gebruikt Cookies.