2 mei

Internationale Dag van het Naakt-Tuinieren

2 mei - over 73 dagen elke 1e zaterdag van mei
In 2021 op 1 mei
Aangepast op 15 januari 21:00

Internationale Dag van het Naakt-Tuinieren

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Op deze beetje vreemde Dag staan we stil bij het opvallende plezier van het naakt tuinieren. De organisatie hoeft daar geen heel diepe betekenis achter te zetten. "Waarom? Omdat het leuk is!" aldus de website. Tuinieren is, naast zwemmen, de op één na populairste activiteit om naakt uit te oefenen. Er zit echter ook een diepere betekenis achter deze Dag: bij het naakt tuinieren komen wij in het reine met onszelf en laten we alle schaamte varen, en het herinnert ons aan het feit dat er niets natuurlijkers is dan naakt zijn.

Voor meer informatie kunt U kijken op deze site. Let op, deze website bevat beelden die niet voor kleine kinderen geschikt zijn!

Wens iemand een Fijne Internationale Dag van het Naakt-Tuinieren!
Verwante Dagen

Dag van de Animator
30 juli
Je zult maar met je kroost op een camping staan. Dan kun je maar beter hopen dat ze veel lezen of zichzelf op een andere manier kunnen vermaken, want wat moeten ze anders?

Kapladag
7 november
Misschien kent u ze wel misschien kent u ze niet. Kapla zijn houten (speelgoed)stokjes waarmee je kunt bouwen. De Kapladag is voor mensen die Kapla nog niet kennen, en op elke eerste zaterdag van november kennis kunnen maken met deze houten plankjes.

Wereld Vriendelijkheidsdag
13 november
Wereld Kindness Day is een Dag om goede daden in de gemeenschap te benadrukken, gericht op de positieve kracht en de rode draad van vriendelijkheid die ons bindt.

2
mei

2 mei

Eerdere edities:
In 2019: 4 mei
In 2018: 5 mei
In 2017: 6 mei
Deze site gebruikt Cookies.