4 mei

Internationale Dag van het Naakt Tuinieren

4 mei - 51 dagen geleden elke 1e zaterdag van mei
In 2025 op 3 mei
Aangepast op 12 oktober 20:20

Internationale Dag van het Naakt Tuinieren

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Op de lange lijst recreatieve activiteiten die je het beste naakt kunt doen, staat tuinieren steevast hoog. Naakt tuinieren schijnt (we hebben zelf geen idee) ontspannend te zijn, maar gaat ook veel dieper dan dat; volgens de organisatoren moeten we naar een cultuur waarin bloot en lichaamsacceptatie meer genormaliseerd moeten worden. En dan kun je in je blote tokus over straat gaan lopen, of je kunt er iets nuttigs mee doen, zoals tuinieren.

Ieder jaar vieren we op de eerste zaterdag van mei de Dag van het Naakt Tuinieren. Wat we doen op die Dag is natuurlijk simpel: trek uw broek uit en plant wat rozen! De organisatie benadrukt hoe inclusief de Dag kan zijn. U hoeft echt geen hectare bosgrond achter het huis te hebben; ook met een simpel balkon, een bloembol en wat potgrond kunt u al in uw adams- of evakostuum aan de Dag meedoen.

Ook maakt het niet uit of u wat pondjes teveel hebt of juist een afgetrainde adonis bent. De Dag is voor iedereen bedoeld, zodat u zich comfortabel in uw lijf voelt. Ook is naakt tuinieren een activiteit voor het hele gezin, als we de organisatoren moeten geloven.

Die organisatoren zijn vooral enthousiastelingen die van naakt tuinieren houden. Meer informatie over de Dag is te vinden op www.wngd.com. Dat staat natuurlijk voor World Naked Gardening Day, want een evenement als dit, dat vieren we natuurlijk internationaal.

Wilt u vaker Dagen als de Dag van het Naakt Tuinieren ontdekken? Meld u dan aan voor onze dagelijkse WhatsApp-dienst! Stuur FDV aan naar 06 424 00 533 om u direct aan te melden.

Wens iemand een Fijne Internationale Dag van het Naakt Tuinieren!
Verwante Dagen

Internationale Dag van het Toerisme
27 september
Toerisme, dat is op vakantie gaan in verre landen, beetje op het strand liggen bakken, af en toe een kerkje of authentieke binnenstad bezoeken, culinear genieten van de locale keuken en pretentieus een worden met de natuur.

Star Wars-Dag
4 mei
Voor sommige mensen is het maar een stomme film die zich in de ruimte afspeelt, met die die gozer die zo zwaar ademt. Dat soort mensen kent het verschil niet eens tussen Star Wars en Star Trek (en Stargate).

Dag van de Animator
25 juli
Je zult maar met je kroost op een camping staan. Dan kun je maar beter hopen dat ze veel lezen of zichzelf op een andere manier kunnen vermaken, want wat moeten ze anders?

4
mei

4 mei

Eerdere edities:
In 2023: 6 mei
In 2022: 7 mei
In 2021: 1 mei
Deze site gebruikt Cookies.