3 oktober

Dag van de Openbare Ruimte(2)

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
aandacht3 oktober 2019 - 145 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 12 april 12:04

Dag van de Openbare Ruimte(2)

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Openbare Ruimte is een beurs over, u raadt het, de openbare ruimte. Bibliotheken, parken, zwembaden en zo, maar ook zaken als beveiliging van die ruimten, of hoe je die zo groen mogelijk in kunt richten. Hartstikke boeiend dus voor professionals die in de openbaarheid werken dus, maar wellicht voor de leek niet zo heel interessant.

Voor informatie over deze Dag van de Openbare Ruimte kijkt u op www.dagvandeopenbareruimte.nl. Staat precies op waar en hoe laat en zo. Daar ziet u ook wie er allemaal gaat presenteren, maar dat programma is momenteel nog niet bekend. Komt nog wel.

Wens iemand een Fijne Dag van de Openbare Ruimte(2)!
Verwante Dagen

Dag van de Heftruckchauffeur
8 mei
Neemt u het maar aan van een niet nader te noemen FijneDagVan-redacteur die in zijn studententijd regelmatig rondreed door magazijnen: heftruckchauffeurs zijn een essentieel onderdeel van de economie!

Dag van de Mobiliteit
2 april
Het is nooit leuk te ontdekken dat u misschien wel in een sleur zit. Iedere dag op dezelfde tijd op, dezelfde route naar hetzelfde doffe kantoorgebouw om hetzelfde werk met dezelfde collega's te doen.

Internationale Dag van de Post
9 oktober
Post krijgen is leuk! Ansichtkaarten, blauwe belastingenveloppen, gas-, water-, licht-, internet, telefoon, TV-rekeningen... Wie krijgt ze niet graag? In een tijd van constante progressie in technologie krijgt de post het zwaarder elke dag.

3
oktober

3 okt

Eerdere edities:
In 2019: 3 oktober
In 2018: 27 september
In 2017: 28 september
Komende Dagen
Wereld RSI-Dag
Wereld RSI-Dag
29 februari
Deze site gebruikt Cookies.