3 oktober

Dag van de Openbare Ruimte(2)

aandacht3 oktober - 11 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 12 april 12:04

Dag van de Openbare Ruimte(2)

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Openbare Ruimte is een beurs over, u raadt het, de openbare ruimte. Bibliotheken, parken, zwembaden en zo, maar ook zaken als beveiliging van die ruimten, of hoe je die zo groen mogelijk in kunt richten. Hartstikke boeiend dus voor professionals die in de openbaarheid werken dus, maar wellicht voor de leek niet zo heel interessant.

Voor informatie over deze Dag van de Openbare Ruimte kijkt u op www.dagvandeopenbareruimte.nl. Staat precies op waar en hoe laat en zo. Daar ziet u ook wie er allemaal gaat presenteren, maar dat programma is momenteel nog niet bekend. Komt nog wel.

Wens iemand een Fijne Dag van de Openbare Ruimte(2)!
Verwante Dagen

Dag van de Flexmedewerker
20 juni
De flexmedewerker is de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdient meer aandacht dan ze krijgen. Veel bedrijven zijn nergens zonder deze knappe koppen.

Nationale Kringloopdag
5 oktober
Op de eerste zaterdag van oktober is het de Nationale Kringloopdag in Nederland. Door onze actieve lezers werden we geattendeerd op deze feestelijke open dag van kringloopwinkels.

Dag van het Vakcentrum
14 mei
Het Vakcentrum is "de brancheorganisatie van de zelfstandige detaillist in de foodsector en de fast moving consumer goods" (zelf invulling aan geven). En ook zij hebben een Dag.

3
oktober

3 okt

Eerdere edities:
In 2018: 27 september
In 2017: 28 september
In 2014: 9 oktober
Deze site gebruikt Cookies.