11 april

Dag van de Mobiliteit

aandacht11 april - 102 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 2 april 16:39

Dag van de Mobiliteit

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Het is nooit leuk te ontdekken dat u misschien wel in een sleur zit. Iedere dag op dezelfde tijd op, dezelfde route naar hetzelfde doffe kantoorgebouw om hetzelfde werk met dezelfde collega's te doen... Zo'n situatie kan niet alleen saai zijn, maar ook bijzonder onproductief. Medewerkers raken vastgeroest in hun ritmes en zijn niet meer creatief of gemotiveerd, en daar wint niemand iets mee. Daarom is er de Dag van de Mobiliteit. Die is bedoeld om medewerkers voor één dag een andere functie te geven, om te laten zien hoe het wél kan.

De Dag van de Mobiliteit vindt dit jaar plaats op 11 april in Gelderland en op 14 november in Brabant. Tijdens de Dag openen verschillende bedrijven door heel de provincie hun deuren om werknemers uit allerlei andere sectoren een dagje te laten meelopen. Het idee is dat uiteindelijk zowel de bedrijven als de werknemers nieuwe inzichten opdoen en gemotiveerder aan het werk gaan.

Leuk initiatief dus! Wilt u meedoen, of er gewoon wat meer over weten? Dan kunt u terecht op www.dagvandemobiliteit.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Mobiliteit!
Verwante Dagen

Dag van het Werkplezier
24 mei
Zeg eens eerlijk, springt u iedere maandag weer vol goede moed uit bed, met veel zin om naar uw werk te gaan? Mag u uw collega's eigenlijk wel, of ontneemt die vervelende baas met een calimerocomplex u de motivatie voor uw arbeid?

Dag van het Commissariaat
28 maart
Als je hoog in het bedrijfsleven of de politiek zit is één baantje niet genoeg. Dan beun je bij, liefst bij andere grote bedrijven. Zo werken vrijwel alle Eerste Kamer-leden ergens bij een groot conglomeraat, giga-BV of multinational, meestal in de Raad van Commissarissen (RvC).

Dag van de Werkplek
25 januari
De tijd van de cubicle is voorbij. Anno 2017 wordt er steeds meer aandacht gegeven aan de indeling van de kantoortuin, en hoe werknemers optimaal kunnen werken.

11
april

11 apr

Eerdere edities:
In 2018: 15 april
In 2017: 6 april
Deze site gebruikt Cookies.