11 april

Dag van de Mobiliteit

11 april - 7 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 2 april 16:39

Dag van de Mobiliteit

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Het is nooit leuk te ontdekken dat u misschien wel in een sleur zit. Iedere dag op dezelfde tijd op, dezelfde route naar hetzelfde doffe kantoorgebouw om hetzelfde werk met dezelfde collega's te doen... Zo'n situatie kan niet alleen saai zijn, maar ook bijzonder onproductief. Medewerkers raken vastgeroest in hun ritmes en zijn niet meer creatief of gemotiveerd, en daar wint niemand iets mee. Daarom is er de Dag van de Mobiliteit. Die is bedoeld om medewerkers voor één dag een andere functie te geven, om te laten zien hoe het wél kan.

De Dag van de Mobiliteit vindt dit jaar plaats op 11 april in Gelderland en op 14 november in Brabant. Tijdens de Dag openen verschillende bedrijven door heel de provincie hun deuren om werknemers uit allerlei andere sectoren een dagje te laten meelopen. Het idee is dat uiteindelijk zowel de bedrijven als de werknemers nieuwe inzichten opdoen en gemotiveerder aan het werk gaan.

Leuk initiatief dus! Wilt u meedoen, of er gewoon wat meer over weten? Dan kunt u terecht op www.dagvandemobiliteit.nl.

Verwante Dagen

Dag van de Limburgse Financial
26 september
Limburg is natuurlijk een beetje een vreemde provincie. Rare taal, raar eten, ver weg... Geen wonder dat een Dag als de Dag van de Limburgse Financial bestaat.

Internationale Dag van het Basisinkomen
1 mei
Iedereen heeft een klein beetje geld nodig, en het basisinkomen garandeert ons wettelijk dat we op een minimale hoeveelheid kapitaal mogen verdienen voor onze arbeid.

Dag van de Flexmedewerker
20 juni
De flexmedewerker is de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdient meer aandacht dan ze krijgen. Veel bedrijven zijn nergens zonder deze knappe koppen.

11
april

11 apr

Deze site gebruikt Cookies.