6 april

Dag van de Mobiliteit

6 april - over 44 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 30 november 00:00

Dag van de Mobiliteit

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Het is nooit leuk te ontdekken dat u misschien wel in een sleur zit. Iedere dag op dezelfde tijd op, dezelfde route naar hetzelfde doffe kantoorgebouw om hetzelfde werk met dezelfde collega's te doen... Zo'n situatie kan niet alleen saai zijn, maar ook bijzonder onproductief. Medewerkers raken vastgeroest in hun ritmes en zijn niet meer creatief of gemotiveerd, en daar wint niemand iets mee. Daarom is er de Dag van de Mobiliteit. Die is bedoeld om medewerkers voor één dag een andere functie te geven, om te laten zien hoe het wél kan.

De Dag van de Mobiliteit vindt dit jaar plaats op 5 april. Tijdens de Dag openen verschillende bedrijven door heel Nederland hun deuren om werknemers uit allerlei andere sectoren een dagje te laten meelopen. Het idee is dat uiteindelijk zowel de bedrijven als de werknemers nieuwe inzichten opdoen en gemotiveerder aan het werk gaan.

Leuk initiatief dus! Wilt u meedoen, of er gewoon wat meer over weten? Dan kunt u terecht op www.dagvandemobiliteit.nl.

Verwante Dagen

Dag van de Klant
22 september
De Dag van de Klant komt uit België en wordt door ondernemers gebruikt als attentie voor hun duizenden klanten. De ondernemers bedanken daarmee hun klanten, zonder wie hun zaak uiteraard niet zou bestaan.

Dag van de Openbare Ruimte(2)
27 september
De Dag van de Openbare Ruimte is een beurs over, u raadt het, de openbare ruimte. Bibliotheken, parken, zwembaden en zo, maar ook zaken als beveiliging van die ruimten, of hoe je die zo groen mogelijk in kunt richten.

Internationale Dag van het Basisinkomen
1 mei
Iedereen heeft een klein beetje geld nodig, en het basisinkomen garandeert ons wettelijk dat we op een minimale hoeveelheid kapitaal mogen verdienen voor onze arbeid.

6
april

6 apr

Komende Dagen
Wereld Denkdag
Wereld Denkdag
22 februari
Wereld Yogadag
Wereld Yogadag
22 februari
Dag van de Academies
Dag van de Academies
23 februari
Deze site gebruikt Cookies.