15 mei

Dag van de Huishoudelijke Hulp

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
aandacht15 mei 2019 - 452 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 17 april 11:25

Dag van de Huishoudelijke Hulp

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Uw huishoudelijke hulp verdient wel eens een bedankje en wat extra aandacht. Dat kan vandaag! Op 15 mei is het de nationale Dag van de Huishoudelijke Hulp. De Dag is een initiatief van Home Works die al 20 jaar is gespecialiseerd in het verzorgen van Huishoudelijke Hulp.

Niet lullen maar poetsen, zo verwoordt de website van de Huishoudelijke Hulp het. En hiervoor dienen zij wat respect te krijgen. Op deze Dag staan we dus even stil bij het werk dat deze mensen iedere dag verrichten. Hulde aan de Hulpen!

Wens iemand een Fijne Dag van de Huishoudelijke Hulp!
Verwante Dagen

Wereld Lichtjesdag
13 december
Iedere 2e zondag in december is het Wereld Lichtjesdag. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

Nationale Bunkerdag
6 juni
De Nationale Bunkerdag, dit jaar op 25 mei, is een Dag waarbij het historisch belang van bunkers uit de Tweede Wereldoorlog centraal staat. De grote betonnen kolossen, die staan van Hoek van Holland tot Den Helder, mogen dan van binnen bewonderd worden.

Blue Monday
20 januari
Blue Monday. K*tdag. Grauwe, grijzen januariluchten, de deceptie van de maandagochtend op kantoor, de magische sfeer van de feestdagen is voorbij en wat overblijft is een bonkende kater die u met uw collega's moet delen.

15
mei

15 mei

Deze site gebruikt Cookies.