15 mei

Dag van de Huishoudelijke Hulp

15 mei - over 87 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 22 november 11:31

Dag van de Huishoudelijke Hulp

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Uw huishoudelijke hulp verdient wel eens een bedankje en wat extra aandacht. Dat kan vandaag! Op 15 mei is het de nationale Dag van de Huishoudelijke Hulp. De Dag is een initiatief van Home Works die al 20 jaar is gespecialiseerd in het verzorgen van Huishoudelijke Hulp.

Niet lullen maar poetsen, zo verwoordt de website van de Huishoudelijke Hulp het. En hiervoor dienen zij wat respect te krijgen. Op deze Dag staan we dus even stil bij het werk dat deze mensen iedere dag verrichten. Hulde aan de Hulpen!

Wens iemand een Fijne Dag van de Huishoudelijke Hulp!
Verwante Dagen

Wereld Drenteldag
19 juni
Je hoort het niet vaak, dat iemand drentelt. Het is dan ook de vrije vertaling (Google Translate, ja) van World Sauntering Day. Een dag waarop we het gewoon rustig aan moeten doen.

Wereld Toiletdag
19 november
Er is een Wereld Toiletorganisatie, geloof het of niet. En ook zij hebben een Dag. Op Wereld Toiletdag proberen we wereldwijd meer aandacht te vragen voor landen waar geen toiletten zijn of waar mensen in slechte sanitaire omstandigheden leven.

Veteranendag
27 juni
De Nederlandse Veteranendag is een eerbetoon aan alle ongeveer 120,000 veteranen die Nederland rijk is. Niet alleen Tweede Wereldoorlogveteranen worden op deze Dag geëerd, maar alle veteranen van vredesmissies en conflicten die ooit "in het belang van onze democratie en vrijheid" ons land hebben gediend.

Deze site gebruikt Cookies.