15 mei

Dag van de Huishoudelijke Hulp

15 mei - over 41 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 22 november 11:31

Dag van de Huishoudelijke Hulp

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Uw huishoudelijke hulp verdient wel eens een bedankje en wat extra aandacht. Dat kan vandaag! Op 15 mei is het de nationale Dag van de Huishoudelijke Hulp. De Dag is een initiatief van Home Works die al 20 jaar is gespecialiseerd in het verzorgen van Huishoudelijke Hulp.

Niet lullen maar poetsen, zo verwoordt de website van de Huishoudelijke Hulp het. En hiervoor dienen zij wat respect te krijgen. Op deze Dag staan we dus even stil bij het werk dat deze mensen iedere dag verrichten. Hulde aan de Hulpen!

Wens iemand een Fijne Dag van de Huishoudelijke Hulp!
Verwante Dagen

Wereld Douanedag
26 januari
Verre reizigers kennen het wel: Dat urenlange gezeik voor lange rijen paspoortcontroles, wachten op een stempeltje om het land binnen te komen. Hier in Europa hebben we er als consument niet veel last meer van door het Schengenverdrag, maar als we naar ergens buiten ons continent vliegen krijgen we te maken met de douane.

Internationale Dag van de Sociale Rechtvaardigheid
20 februari
Ieder jaar op 20 februari organiseren de Verenigde Naties de Internationale Dag van de Sociale Rechtvaardigheid. De Dag is bedoeld om de focus te leggen op hoe wij zo sociaal mogelijk kunnen omgaan met onze medemens.

Dag van het Nieuwe Jaar
1 januari
Een nieuw jaar, een nieuw begin voor een volle agenda. Nationale, internationale en lokale Dagen worden weer volop in het leven geroepen dit jaar, door verenigingen, beroepsgroepen en organisaties, om aandacht te vragen over onderwerpen die voor zowel hen als de maatschappij van belang zijn.

Deze site gebruikt Cookies.