26 juni

Dag van de Financial

congres26 juni - 112 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:06


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Als u warm wordt van termen als 'disruptive economy',  bio-based goederen, het verschil tussen de lineaire en de circulaire economie, dan zit u op 26 juni goed op de Dag van de Financial. Dat is een congres voor praktisch iedereen in de financiële wereld, door de organisatoren beschreven als Een congres over anders nadenken -en rapporteren- over kosten, kapitaal én over winst. Zin in? Meld u dan nu aan, dan krijgt u nog vroegboekkorting.

U kunt meer informatie vinden op de website van de organisator, Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants.

Wens iemand een Fijne Dag van de Financial!
Verwante Dagen

Internationale Dag van het Basisinkomen
1 mei
Iedereen heeft een klein beetje geld nodig, en het basisinkomen garandeert ons wettelijk dat we op een minimale hoeveelheid kapitaal mogen verdienen voor onze arbeid.

Dag van de Praktijkmanager
23 mei
Een praktijkmanager is iemand die in de zorg werkzaam is om orde op zaken te stellen binnen bijvoorbeeld tandartspraktijken of begeleide bewoningen. De praktijkmanager zorgt voor al het administratieve werk, en al het geregel in het algemeen dat de specialist van het werk afhoudt waar hij voor is aangesteld.

Dag van de Werkplek
25 januari
De tijd van de cubicle is voorbij. Anno 2017 wordt er steeds meer aandacht gegeven aan de indeling van de kantoortuin, en hoe werknemers optimaal kunnen werken.

26
juni

26 jun

Eerdere edities:
In 2018: 27 september
In 2017: 28 september
In 2016: 29 september
Deze site gebruikt Cookies.