26 juni

Dag van de Financial

congres26 juni - 26 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:06


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Als u warm wordt van termen als 'disruptive economy',  bio-based goederen, het verschil tussen de lineaire en de circulaire economie, dan zit u op 26 juni goed op de Dag van de Financial. Dat is een congres voor praktisch iedereen in de financiële wereld, door de organisatoren beschreven als Een congres over anders nadenken -en rapporteren- over kosten, kapitaal én over winst. Zin in? Meld u dan nu aan, dan krijgt u nog vroegboekkorting.

U kunt meer informatie vinden op de website van de organisator, Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants.

Wens iemand een Fijne Dag van de Financial!
Verwante Dagen

Nationale Secretaressedag
18 april
De Nationale Secretaressedag is onverminderd één van de meest populaire Dagen van het jaar. Met veel media-aandacht heeft dit evenement een groot gevolg gekregen.

Dag van de Werkplek
25 januari
De tijd van de cubicle is voorbij. Anno 2017 wordt er steeds meer aandacht gegeven aan de indeling van de kantoortuin, en hoe werknemers optimaal kunnen werken.

Dag van de Systeembeheerder
26 juli
Systeembeheerders hebben het zwaar. Vergis u niet. Na jarenlange scholing en ervaring, hele weekenden weggooien om kleine programmaatjes te schrijven op donkere zolders en duizenden bladzijden lezen in handboeken zijn de systeembeheerders vloeiend geworden in HTML, Perl, Java, Python, C, C++ en Unix.

26
juni

26 jun

Eerdere edities:
In 2018: 27 september
In 2017: 28 september
In 2016: 29 september
Deze site gebruikt Cookies.