14 november

Betondag

aandacht14 november - over 29 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 18 april 17:07

Betondag

Categorie:
53-house Bouwen en wonen

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Betondag is vernieuwd! Na de vernieuwingen van afgelopen jaar informeren we u nu graag over de nieuwe locatie van 2019: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Deze opent op 14 november a.s. de deuren voor de Betondag. Voorafgaand daaraan vindt op 13 november het Betonprijsdiner plaats.

Met de Van Nelle Fabriek meent de Betonvereniging optimaal invulling te kunnen geven aan de vernieuwingswens van de vereniging, bezoekers én exposanten. Met een rijk, kennisgestuurd lezingenprogramma, meer dan 130 exposanten en ruim 2.000 nationale en internationale bezoekers biedt de Betondag een unieke combinatie van kennis, beurs en netwerkmogelijkheid.

Wens iemand een Fijne Betondag!
Verwante Dagen

Dag van het Dak
29 november
De Dag van het Dak is een Belgische Dag, die dus niet in Nederland wordt gevierd. Het is congresdag waarop allerlei professionals in 'de dakensector' bij elkaar kunnen komen om te praten over hun ongetwijfeld waanzinnig spectaculaire vakgebied.

Dag van het Vastgoedbeleggen
24 januari
Beleggen is slim, maar investeren in vastgoed is één van de slimste dingen die u kunt doen. Althans, dat wil de organisatie van de Dag van het Vastgoedbeleggen ons doen geloven.

Internationale Dag van de Stad
31 oktober
Toen wij Wereld Habitatdag nog aan het toevoegen waren, kwamen we er achter dat de VN de volgende resolutie voor een nieuwe Dag alweer had aangenomen. Na een mislukte poging in 2010, is het uitroepen van de Dag van de Stad in de 68e vergadering van de VN in 2013 dan toch gelukt.

14
november

14 nov

Eerdere edities:
In 2014: 20 november
In 2013: 21 november
Deze site gebruikt Cookies.