14 november

Betondag

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
congres14 november 2019 - 203 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 14 november 09:45

Betondag

Categorie:
53-house Bouwen en wonen

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Nationale Betondag is een congresdag voor iedereen die in de betonwereld zit. Daar is namelijk meer over te leren dan u misschien zou denken, zeker met de huidige nieuwe milieuregels. Tijdens de Betondag komen professionals samen in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam voor een programma vol lezingen en exposities. Volgens de organisatie De Betonvereniging komen er meer dan 130 exposanten en 2000 nationale én internationale bezoekers.

Voorafgaand aan de Dag vindt er ook het Betonprijsdiner plaats. Maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste: visitekaartjes uitdelen, netwerken, en veel leren, dát is waar een Dag als deze om draait. U leest er alles over op deze website.

Wens iemand een Fijne Betondag!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Stad
31 oktober
Toen wij Wereld Habitatdag nog aan het toevoegen waren, kwamen we er achter dat de VN de volgende resolutie voor een nieuwe Dag alweer had aangenomen. Na een mislukte poging in 2010, is het uitroepen van de Dag van de Stad in de 68e vergadering van de VN in 2013 dan toch gelukt.

Dag van de Constructeur (geannuleerd)
14 mei
Een constructeur is eigenlijk gewoon een moeilijk woord voor een bouwmeester die verantwoordelijk is voor het bouwen van vliegtuigen, treinen of bouwprojecten.

Wereld Habitatdag
5 oktober
Iedere eerste maandag van oktober is het Wereld Habitatdag. Deze Dag is door de Verenigde Naties opgericht om meer bewustzijn te creëren van hoe belangrijk een goede woonomgeving is.

14
november

14 nov

Eerdere edities:
In 2019: 14 november
In 2014: 20 november
In 2013: 21 november
Deze site gebruikt Cookies.