8 januari

Wereld Typdag

8 januari - 194 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 21 februari 09:36

Wereld Typdag

Categorie:
31-ipod Technologie

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Ieder jaar is het op 8 januari Wereld Typdag om het digitaal geschreven woord in het zonnetje te zetten. Snel en nauwkeurig typen bespaart namelijk zeeën van tijd en het is voor je werk natuurlijk ideaal om dit goed te kunnen. Ook wij hebben soms van die stagiaires die met 2 vingers nog zitten te hannesen. Hoog tijd om dit aan te kaarten.

Vanaf 2011 vindt er ieder jaar een evenement in Maleisië plaats: het zogeheten 'Speed Typing Contest'. Hier wordt snel en nauwkeurig typen heel belangrijk gevonden. Inmiddels is het uitgegroeid tot een evenement waar allerlei typ- en technerds elkaar zien. Zij spreken elkaar dan over het verbeteren van de snelheid, nauwkeurigheid, en efficiëntie van deze vorm van communicatie.

Vandaag de dag is dit zelfs bekend geworden als World Typing Day - een dag net na nieuw jaar - waarop je je goede voornemens en bezinningen van afgelopen jaar eens op je toetsenbord mag uitwerken. Wij hebben dit stukje in ieder geval weer met veel plezier (en snelheid, wij typen wel met 10 vingers) getypt.

Wens iemand een Fijne Wereld Typdag!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Gebruiksvriendelijkheid
14 november
Technologie is te moeilijk te bedienen. Dat stellen de organisatoren van de Internationale Dag van de Gebruiksvriendelijkheid, die daarom deze Dag op hebben gericht.

Wereld Wachtwoorddag
4 mei
Het wachtwoord is uw belangrijkste redmiddel tegen hackers en ander digitaal gespuis. Al uw gevoelige informatie, uw emails, bankrekeningen, persoonlijke berichtjes en sociale netwerken zijn enkel afgeschermd van de buitenwereld door een korte reeks letters, cijfers en leestekens.

Internationale Dag van de Afkoeling
26 juni
U woont in een huis, en dat huis is een soort kast die u verwarmt terwijl het buiten koud is. Maar in die kast heeft u weer een kleinere kast staan die uw bederfelijke waren koud houdt.

8
januari

8 jan

Komende Dagen
Roze Maandag
Roze Maandag
22 juli
Deze site gebruikt Cookies.