26 juni

Internationale Dag van de Afkoeling

26 juni - 25 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 12 oktober 20:20

Internationale Dag van de Afkoeling

Categorie:
31-ipod Technologie

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

U woont in een huis, en dat huis is een soort kast die u verwarmt terwijl het buiten koud is. Maar in die kast heeft u weer een kleinere kast staan die uw bederfelijke waren koud houdt. Waarschijnlijk staat u er nooit zo bij stil, maar de koelkast is één van de meest ondergewaardeerde elementen in uw huis. En niet alleen dat, het koel houden van eten is essentieel voor een veilige en gezonde samenleving. Daarom is 26 juni de Internationale Dag van de Afkoeling!

Wereld Afkoelingsdag, of World Refrigeration Day, is een Dag waarop we stilstaan bij hoe noodzakelijk het is om eten te kunnen afkoelen. Daardoor kunnen we ons voedsel langer goed en veilig houden, en dat zorgt ervoor dat we genoeg eten in huis kunnen halen om ons niet meer druk te hoeven maken om onze honger of portemonnee.

Tijdens deze Dag wordt er hier aandacht voor gevraagd, maar focussen bedrijven zich bijvoorbeeld ook op hoe je in carrière in de afkoelindustrie kunt opbouwen, en wat de rol van die industrie is in de klimaatcrisis. Met de hashtag #wrefd19 kunt u op sociale media ook meedoen met de Dag.

Meer informatie over deze koele Dag (die gek genoeg plaatsvindt in het midden van de zomer) vindt u op de website van het Institute of Refrigeration.

Wens iemand een Fijne Internationale Dag van de Afkoeling!
Verwante Dagen

Wereld Wachtwoorddag
4 mei
Het wachtwoord is uw belangrijkste redmiddel tegen hackers en ander digitaal gespuis. Al uw gevoelige informatie, uw emails, bankrekeningen, persoonlijke berichtjes en sociale netwerken zijn enkel afgeschermd van de buitenwereld door een korte reeks letters, cijfers en leestekens.

Wereld Typdag
8 januari
Ieder jaar is het op 8 januari Wereld Typdag om het digitaal geschreven woord in het zonnetje te zetten. Snel en nauwkeurig typen bespaart namelijk zeeën van tijd en het is voor je werk natuurlijk ideaal om dit goed te kunnen.

Internationale Dag van de Gebruiksvriendelijkheid
14 november
Technologie is te moeilijk te bedienen. Dat stellen de organisatoren van de Internationale Dag van de Gebruiksvriendelijkheid, die daarom deze Dag op hebben gericht.

26
juni

26 jun

Komende Dagen
Roze Maandag
Roze Maandag
22 juli
Deze site gebruikt Cookies.