21 november

Nationale Accountantsdag

aandacht21 november - over 159 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 11 april 14:40

Nationale Accountantsdag

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Een accountantsdag over signaleren en communiceren. Een echte beursdag om eens flink te netwerken, typisch voor de beroepsgroep van pennenlikkers en Excel-gevorderden die graag met cijfertjes in de weer zijn, maar misschien niet voor Jan-met-de-pet. Afijn, bekijkt u het programma en beslis het zelf.

In de van Nelle Fabriek in Rotterdam is er de mogelijkheid om te netwerken op 20 november. Verschillende sprekers zullen presenteren over jawel: accountants. Zo komt er onder andere CPO van ABN AMRO om een praatje te doen. Meer info op de website.

Wens iemand een Fijne Nationale Accountantsdag!
Verwante Dagen

Dag van de Coach
6 juni
De Dag van de Coach heeft niets te maken met sport, maar is een congresdag waarop diverse managementcoaches spreken over hun werk: Het effectief coachen van een werkomgeving.

Dag van de Jeugdprofessional
13 september
Het is niet altijd even makkelijk om met kinderen te werken. Ze denken heel anders na, en die gedachtengang vergt een andere aanpak in de zorg, het onderwijs of andere vormen van begeleiding.

Dag van de Flexmedewerker
20 juni
De flexmedewerker is de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdient meer aandacht dan ze krijgen. Veel bedrijven zijn nergens zonder deze knappe koppen.

21
november

21 nov

Eerdere edities:
In 2018: 21 november
In 2017: 22 november
In 2016: 23 november
Deze site gebruikt Cookies.