21 november

Nationale Accountantsdag

aandacht21 november - over 37 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 11 april 14:40

Nationale Accountantsdag

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Een accountantsdag over signaleren en communiceren. Een echte beursdag om eens flink te netwerken, typisch voor de beroepsgroep van pennenlikkers en Excel-gevorderden die graag met cijfertjes in de weer zijn, maar misschien niet voor Jan-met-de-pet. Afijn, bekijkt u het programma en beslis het zelf.

In de van Nelle Fabriek in Rotterdam is er de mogelijkheid om te netwerken op 20 november. Verschillende sprekers zullen presenteren over jawel: accountants. Zo komt er onder andere CPO van ABN AMRO om een praatje te doen. Meer info op de website.

Wens iemand een Fijne Nationale Accountantsdag!
Verwante Dagen

Dag van de Openbare Ruimte(2)
3 oktober
De Dag van de Openbare Ruimte is een beurs over, u raadt het, de openbare ruimte. Bibliotheken, parken, zwembaden en zo, maar ook zaken als beveiliging van die ruimten, of hoe je die zo groen mogelijk in kunt richten.

Dag van de Verantwoordelijken
24 augustus
Soms moeten we bekennen dat we geen idee hebben wat een bepaalde Dag precies inhoudt. De Dag van de Verantwoordelijken is er zo één. Deze Dag vindt plaats op $datum in Zellik, in Vlaanderen.

Dag van de Webshop
18 oktober
Shoppen, dat doe je niet meer in een winkel. Online, daar moet je zijn als je boeken, films, boodschappen, of want dan ook wil kopen. De economie van online winkelen stijgt explosief, en de bezorgmarkt kan het aantal bestelde pakketjes maar nauwelijks aan.

21
november

21 nov

Eerdere edities:
In 2018: 21 november
In 2017: 22 november
In 2016: 23 november
Deze site gebruikt Cookies.