21 november

Nationale Accountantsdag

aandacht21 november - over 90 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 11 april 14:40

Nationale Accountantsdag

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Een accountantsdag over signaleren en communiceren. Een echte beursdag om eens flink te netwerken, typisch voor de beroepsgroep van pennenlikkers en Excel-gevorderden die graag met cijfertjes in de weer zijn, maar misschien niet voor Jan-met-de-pet. Afijn, bekijkt u het programma en beslis het zelf.

In de van Nelle Fabriek in Rotterdam is er de mogelijkheid om te netwerken op 20 november. Verschillende sprekers zullen presenteren over jawel: accountants. Zo komt er onder andere CPO van ABN AMRO om een praatje te doen. Meer info op de website.

Wens iemand een Fijne Nationale Accountantsdag!
Verwante Dagen

Dag van de ZZP'er
6 april
De zzp'er is de motor van de economie. Flexwerkers geven de zekerheid en stabiliteit van een vast inkomen op voor vrijheid en avontuur and belastingvoordeel, en die flexibiliteit maakt hen een belangrijke motor van de economie.

Dag van de Uitzendondernemer
28 maart
Zelf noemt de organisatie de Dag van de Uitzendondernemer "een onmisbaar evenement", maar dat waardeoordeel laten we liever aan u over. Tijdens deze Dag kunt u namelijk workshops organiseren op het gebied van ondernemend uitzenden, en dan met name op de arbeidsmarkt.

Dag van de Verantwoordelijken
24 augustus
Soms moeten we bekennen dat we geen idee hebben wat een bepaalde Dag precies inhoudt. De Dag van de Verantwoordelijken is er zo één. Deze Dag vindt plaats op $datum in Zellik, in Vlaanderen.

21
november

21 nov

Eerdere edities:
In 2018: 21 november
In 2017: 22 november
In 2016: 23 november
Deze site gebruikt Cookies.