24 november

Nationale Accountantsdag

24 november - 8 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 22 november 16:12

Nationale Accountantsdag

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Een accountantsdag over 'signaleren en communiceren'. Een echte beursdag om eens flink te netwerken, typisch voor de beroepsgroep van pennenlikkers en Excel-gevorderden die graag met cijfertjes in de weer zijn, maar misschien niet voor Jan-met-de-pet. Afijn, bekijkt u het programma en beslis het zelf.

Dit jaar is het vanwege corona mogelijk om digitaal te netwerken op 24 november. Verschillende sprekers zullen presenteren over jawel: accountants. Zo komt er onder andere CPO van ABN AMRO om een praatje te doen. Meer info op de website.

Wens iemand een Fijne Nationale Accountantsdag!
Verwante Dagen

Dag van de Mobiliteit
2 april
Het is nooit leuk te ontdekken dat u misschien wel in een sleur zit. Iedere dag op dezelfde tijd op, dezelfde route naar hetzelfde doffe kantoorgebouw om hetzelfde werk met dezelfde collega's te doen.

Dag van het Commissariaat
2 april
Als je hoog in het bedrijfsleven of de politiek zit is één baantje niet genoeg. Dan beun je bij, liefst bij andere grote bedrijven. Zo werken vrijwel alle Eerste Kamer-leden ergens bij een groot conglomeraat, giga-BV of multinational, meestal in de Raad van Commissarissen (RvC).

Dag van de Duizend Voorbeelden
19 maart
Werken is niet makkelijk als je een handicap hebt. Veel werkgevers deinzen er toch voor terug, ook al willen gehandicapten graag meedoen in de samenleving.

24
november

24 nov

Eerdere edities:
In 2019: 20 november
In 2018: 21 november
In 2017: 22 november
Deze site gebruikt Cookies.