20 november

Nationale Accountantsdag

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
aandacht20 november 2019 - 140 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 21 november 11:24

Nationale Accountantsdag

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Een accountantsdag over signaleren en communiceren. Een echte beursdag om eens flink te netwerken, typisch voor de beroepsgroep van pennenlikkers en Excel-gevorderden die graag met cijfertjes in de weer zijn, maar misschien niet voor Jan-met-de-pet. Afijn, bekijkt u het programma en beslis het zelf.

In de van Nelle Fabriek in Rotterdam is er de mogelijkheid om te netwerken op 20 november. Verschillende sprekers zullen presenteren over jawel: accountants. Zo komt er onder andere CPO van ABN AMRO om een praatje te doen. Meer info op de website.

Wens iemand een Fijne Nationale Accountantsdag!
Verwante Dagen

Dag van de BHV
2 november
Ook op het FijneDagVan-hoofdkwartier hechten we veel waarde aan veiligheid. Niet alleen is de veiligheidshelm een verplicht onderdeel van de dresscode, er is ook een BHV'er in ons pand aanwezig.

Dag van de Flexmedewerker
18 juni
De flexmedewerker is de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdient meer aandacht dan ze krijgen. Veel bedrijven zijn nergens zonder deze knappe koppen.

Dag van het Vakcentrum
14 mei
Het Vakcentrum is "de brancheorganisatie van de zelfstandige detaillist in de foodsector en de fast moving consumer goods" (zelf invulling aan geven). En ook zij hebben een Dag.

20
november

20 nov

Eerdere edities:
In 2019: 20 november
In 2018: 21 november
In 2017: 22 november
Komende Dagen
Goede Vrijdag
Goede Vrijdag
10 april
Deze site gebruikt Cookies.