13 juni

Jonge-Ambtenarendag

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
congres13 juni 2019 - 386 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:08

Jonge-Ambtenarendag

Categorie:
190-bank Overheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Dat de Jonge-Ambtenarendag is opgericht met jonge ambtenaren als doelgroep zal u niet van de stoel laten vallen. Maar misschien wel dat er een heuse Stichting Jonge Ambtenaren is, die de organisatie van deze Dag op zich hebben genomen?

Het resultaat? Het hersenspoelen van jonge ambtenaren om hen te laten geloven dat overheidswerkers toch nog wel goed werk kunnen leveren, als zij maar de workshops op deze congresdag volgen. Misschien een slimme Dag om eens goed te gaan netwerken en ons voor te bereiden op de ambtenaren-slayers van kabinet Rutte III. Succes, jonge ambtenaren! And welcome, to the first day of the rest of your life!

Informatie? Haal het hier.

Wens iemand een Fijne Jonge-Ambtenarendag!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Industrialisering van Afrika
20 november
In 2001 (hoewel sommige bronnen 1990 als beginjaar adopteren) riepen de Verenigde Naties 20 november uit tot de Internationale Dag voor de Industrialisering van Afrika, het "vergeten continent".

Internationale Dag tegen Corruptie
9 december
Ieder jaar vieren de Verenigde Naties op 9 december de Internationale Dag tegen Corruptie. Corruptie is het misbruiken van macht, bijvoorbeeld een gunst verlenen voor smeergeld.

Internationale Dag van de Solidariteit
20 december
Solidariteit is een ruim begrip, maar dat is deze Dag ook. Op de Dag van de Solidariteit herinneren de Verenigde Naties de wereld aan de diversiteit die er onder volken bestaat, maar hoe we toch allen één zijn, en solidariteit met elkaar helpt ons daaraan herinneren.

13
juni

13 jun

Eerdere edities:
In 2019: 13 juni
In 2018: 3 mei
In 2016: 31 maart
Deze site gebruikt Cookies.