13 juni

Jonge-Ambtenarendag

congres13 juni - 72 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:08

Jonge-Ambtenarendag

Categorie:
190-bank Overheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Dat de Jonge-Ambtenarendag is opgericht met jonge ambtenaren als doelgroep zal u niet van de stoel laten vallen. Maar misschien wel dat er een heuse Stichting Jonge Ambtenaren is, die de organisatie van deze Dag op zich hebben genomen?

Het resultaat? Het hersenspoelen van jonge ambtenaren om hen te laten geloven dat overheidswerkers toch nog wel goed werk kunnen leveren, als zij maar de workshops op deze congresdag volgen. Misschien een slimme Dag om eens goed te gaan netwerken en ons voor te bereiden op de ambtenaren-slayers van kabinet Rutte III. Succes, jonge ambtenaren! And welcome, to the first day of the rest of your life!

Informatie? Haal het hier.

Wens iemand een Fijne Jonge-Ambtenarendag!
Verwante Dagen

Internationale Dag van Slachtoffers van Marteling en Foltering
26 juni
Helaas komt er in de wereld nog veel marteling en foltering voor. Niet alleen in derdewereldlanden, waar marteling voor informatie vaker voorkomt dan zou mogen, maar denk bijvoorbeeld ook aan de gevangen in Guantanamo Bay.

Prinsjesdag
17 september
Prinsjesdag, het feest van de democratie. De ‘Derde Dinsdag van September’ is een begrip dat gelijk staat aan gekke hoedjes, een lange parade en het traditiegetrouw spellen van economisch onheil voor de komende periode.

Internationale Dag van de Linkshandigen
13 augustus
Linkshandigen dezer aardkloot, verenigt u! Dag in, dag uit moeten jullie leven met computers, scharen, deurknoppen, flesopeners, kortom, een complete wereld vol rechtshandige apparatuur, en wij van Fijne Dag Van snappen dat dillemma!

13
juni

13 jun

Eerdere edities:
In 2018: 3 mei
In 2016: 31 maart
In 2014: 27 maart
Deze site gebruikt Cookies.