24 oktober

Internationale Dag van de Verenigde Naties

aandacht24 oktober - 22 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 30 november 00:00

Internationale Dag van de Verenigde Naties

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Frequente bezoeker van deze site als u ongetwijfeld bent, hoeven we u niet uit te leggen dat de Verenigde Naties beslist niet schuw zijn met het organiseren van Dagen Van...

Voornamelijk is dat tegen ziekten of maatschappelijke problemen, maar 24 oktober steekt de coöperatie van alle landen ter wereld een veer in zijn eigen reet: Op de Internationale Dag van de Verenigde Naties staat de organisatie zelf centraal. Wat we van deze Dag kunnen verwachten? We staan stil bij het belangrijke werk dat de VN doet en denken aan het belang van de VN tijdens wereldproblemen.

Wens iemand een Fijne Internationale Dag van de Verenigde Naties!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Vrijwilliger
5 december
We denken op de Internationale Dag van de Vrijwilliger uiteraard aan hen, die zich vaak dag in dag uit inzetten voor de medemens. Voorlezen aan de blinden, boodschappen doen met bejaarden, of gewoon de straat schoonhouden om Uw leefomgeving schoon te houden.

Vlaggetjesdag
15 juni
Vlaggetjesdag is een jaarlijks evenement in de kustgebieden van ons land, waar ieder jaar de eerste verse Hollandse nieuwe haring wordt gepresenteerd aan mensen die zoute vis niet ontzettend smerig vinden.

Veteranendag
29 juni
De Nederlandse Veteranendag is een eerbetoon aan alle ongeveer 120,000 veteranen die Nederland rijk is. Niet alleen Tweede Wereldoorlogveteranen worden op deze Dag geëerd, maar alle veteranen van vredesmissies en conflicten die ooit "in het belang van onze democratie en vrijheid" ons land hebben gediend.

24
oktober

24 okt

Deze site gebruikt Cookies.