24 oktober

Internationale Dag van de Verenigde Naties

24 oktober - over 241 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 22 november 11:31

Internationale Dag van de Verenigde Naties

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Frequente bezoeker van deze site als u ongetwijfeld bent, hoeven we u niet uit te leggen dat de Verenigde Naties beslist niet schuw zijn met het organiseren van Dagen Van...

Voornamelijk is dat tegen ziekten of maatschappelijke problemen, maar 24 oktober steekt de coöperatie van alle landen ter wereld een veer in zijn eigen reet: Op de Internationale Dag van de Verenigde Naties staat de organisatie zelf centraal. Wat we van deze Dag kunnen verwachten? We staan stil bij het belangrijke werk dat de VN doet en denken aan het belang van de VN tijdens wereldproblemen.

Wens iemand een Fijne Internationale Dag van de Verenigde Naties!
Verwante Dagen

Dag van de Huishoudelijke Hulp
15 mei
Uw huishoudelijke hulp verdient wel eens een bedankje en wat extra aandacht. Dat kan vandaag! Op 15 mei is het de nationale Dag van de Huishoudelijke Hulp.

Vlaggetjesdag
13 juni
Vlaggetjesdag is een jaarlijks evenement in de kustgebieden van ons land, waar ieder jaar de eerste verse Hollandse nieuwe haring wordt gepresenteerd aan mensen die zoute vis niet ontzettend smerig vinden.

Nationale Overnamedag
16 april
Als u dacht dat een bedrijf beginnen een herculiaanse taak was, wacht dan maar eens tot er een overname plaatsvindt. Werknemers, locaties, inboedel, aandelen, er is veel waar een zaak rekening mee moet houden bij een grote overname.

24
oktober

24 okt

Komende Dagen
Wereld RSI-Dag
Wereld RSI-Dag
29 februari
Deze site gebruikt Cookies.