10 december

Dag van de Trainer

LET OP: deze Dag is in 2022 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2022 versie van deze Dag.
10 december 2022 - 55 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 17:14

Dag van de Trainer

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Belgisch

Bron:
Deze website

Vroeger was er een Nederlandse Dag van de Trainer, die was in 2014. De locatie daarvan was ons totaal onbekend. Nu hebben de Belgen de Dag in 2018 overgenomen en kunnen al onze trainers dus gelukkig alsnog in Vlaanderen terecht. Daar vieren we de Dag van de Trainer.

Zo veel mogelijk trainers zo goed mogelijk opleiden, dat willen ze met de Vlaamse Trainersschool bereiken. Naast de vele opleidingen en bijscholingen die ze het ganse jaar door organiseren en ondersteunen, organiseren ze ook de 'Dag van de Trainer'. Die is in 2022 al aan haar twaalfde editie toe: op 10 december wordt de Topsporthal Vlaanderen opnieuw omgetoverd tot een gigantisch congrescentrum.

Wens iemand een Fijne Dag van de Trainer!
Verwante Dagen

Vlaggetjesdag
17 juni
Vlaggetjesdag is een jaarlijks evenement in de kustgebieden van ons land, waar ieder jaar de eerste verse Hollandse nieuwe haring wordt gepresenteerd aan mensen die zoute vis niet ontzettend smerig vinden.

Nationale Verander-Je-Wachtwoord-Dag
24 november
Het Wachtwoord, het bastion van digitale veiligheid, de sleutel tot uw meest persoonlijke geheimen en uw allerdiepste verlangens, waarachter uw geld, uw familiefoto's, uw hypotheekpapieren, uw complete digitale identiteit liggen.

Internationale Dag van de Verenigde Naties
24 oktober
Frequente bezoeker van deze site als u ongetwijfeld bent, hoeven we u niet uit te leggen dat de Verenigde Naties beslist niet schuw zijn met het organiseren van Dagen Van.

10
december

10 dec

Eerdere edities:
In 2022: 10 december
In 2020: 5 december
In 2018: 15 december
Komende Dagen
Wereld Kankerdag
Wereld Kankerdag
4 februari
Deze site gebruikt Cookies.