10 december

Dag van de Trainer

10 december - over 118 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 17:14

Dag van de Trainer

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Belgisch

Bron:
Deze website

Vroeger was er een Nederlandse Dag van de Trainer, die was in 2014. De locatie daarvan was ons totaal onbekend. Nu hebben de Belgen de Dag in 2018 overgenomen en kunnen al onze trainers dus gelukkig alsnog in Vlaanderen terecht. Daar vieren we de Dag van de Trainer.

Zo veel mogelijk trainers zo goed mogelijk opleiden, dat willen ze met de Vlaamse Trainersschool bereiken. Naast de vele opleidingen en bijscholingen die ze het ganse jaar door organiseren en ondersteunen, organiseren ze ook de 'Dag van de Trainer'. Die is in 2022 al aan haar twaalfde editie toe: op 10 december wordt de Topsporthal Vlaanderen opnieuw omgetoverd tot een gigantisch congrescentrum.

Wens iemand een Fijne Dag van de Trainer!
Verwante Dagen

Blue Monday
17 januari
Blue Monday. K*tdag. Grauwe, grijze januariluchten, de deceptie van de maandagochtend op kantoor, de magische sfeer van de feestdagen is voorbij en wat overblijft is een bonkende kater die u met uw collega's moet delen.

Internationale Dag van de Sociale Rechtvaardigheid
20 februari
Ieder jaar op 20 februari organiseren de Verenigde Naties de Internationale Dag van de Sociale Rechtvaardigheid. De Dag is bedoeld om de focus te leggen op hoe wij zo sociaal mogelijk kunnen omgaan met onze medemens.

Internationale Dag voor Afschaffing van de Slavernij
2 december
De slavenhandel is een zwarte periode uit onze geschiedenis. Toch lijken we nog niet veel geleerd te hebben van die vreselijke periode. Er leven namelijk nog steeds miljoenen mensen in moderne slavernij, bijvoorbeeld om luxe vakantieoorden te bouwen of die rijke mensen bedienen, of die de seksindustrie draaiende houden.

10
december

10 dec

Eerdere edities:
In 2020: 5 december
In 2018: 15 december
In 2014: 26 september
Deze site gebruikt Cookies.