25 april

Internationale Dag van de Afgevaardigden

25 april - over 26 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 2 februari 22:10


Categorie:
190-bank Overheid

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

De afgevaardigden waarover de naam van deze Dag rept, zijn afgevaardige diplomaten van de Verenigde Naties. Die zijn niet vies van het oprichten van Dagen Van, en op 25 april organiseren ze deze Dag die vooral over hun eigen werk gaat. Afgevaardigden vervullen essentieel werk voor de VN - vindt de VN.

Op deze Dag staan alle afgevaardigden van de verschillende listaten die bij de Verenigde Naties zijn aangesloten in het zonnetje. De Dag is bedoeld om hen te bedanken voor hun werk, en om eens stil te staan bij hoe belangrijk dat werk is.

Dat klinkt voornamelijk als een leuk intern feestje. U zult er in de praktijk weinig van meekrijgen, maar mocht u er toch meer over willen weten, kijk dan op de website van de VN.

Wens iemand een Fijne Internationale Dag van de Afgevaardigden!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Linkshandigen
13 augustus
Linkshandigen dezer aardkloot, verenigt u! Dag in, dag uit moeten jullie leven met computers, scharen, deurknoppen, flesopeners, kortom, een complete wereld vol rechtshandige apparatuur, en wij van Fijne Dag Van snappen dat dillemma!

Wereld Onthullingsdag
8 juli
Gelooft u in de groene mannetjes? Dat complete randdebielen zoals Donald Trump 4 jaar lang geheim kunnen houden dat er ergens in een Amerikaanse woestijn ooit een UFO is gecrasht?

Dag van de Financiële Verhoudingen
20 april
Politiek is toch grotendeels geld uitgeven of juist niet. Er zijn verschillende waakhonden en instanties die daar toezicht op houden, en de Raad van Openbaar Bestuur is er daar een van.

25
april

25 apr

Deze site gebruikt Cookies.