25 april

Internationale Dag van de Afgevaardigden

25 april - 149 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 2 februari 22:10


Categorie:
190-bank Overheid

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

De afgevaardigden waarover de naam van deze Dag rept, zijn afgevaardige diplomaten van de Verenigde Naties. Die zijn niet vies van het oprichten van Dagen Van, en op 25 april organiseren ze deze Dag die vooral over hun eigen werk gaat. Afgevaardigden vervullen essentieel werk voor de VN - vindt de VN.

Op deze Dag staan alle afgevaardigden van de verschillende listaten die bij de Verenigde Naties zijn aangesloten in het zonnetje. De Dag is bedoeld om hen te bedanken voor hun werk, en om eens stil te staan bij hoe belangrijk dat werk is.

Dat klinkt voornamelijk als een leuk intern feestje. U zult er in de praktijk weinig van meekrijgen, maar mocht u er toch meer over willen weten, kijk dan op de website van de VN.

Wens iemand een Fijne Internationale Dag van de Afgevaardigden!
Verwante Dagen

Prinsjesdag
19 september
Prinsjesdag, het feest van de democratie. De ‘Derde Dinsdag van September’ is een begrip dat gelijk staat aan gekke hoedjes, een lange parade en het traditiegetrouw spellen van economisch onheil voor de komende periode.

Internationale Dag van de Solidariteit
20 december
Solidariteit is een ruim begrip, maar dat is deze Dag ook. Op de Dag van de Solidariteit herinneren de Verenigde Naties de wereld aan de diversiteit die er onder volken bestaat, maar hoe we toch allen één zijn, en solidariteit met elkaar helpt ons daaraan herinneren.

Internationale Dag tegen Politiegeweld
15 maart
Op 15 maart 1997 werd de Internationale Dag Tegen Politiegeweld opgericht door het Canadese "Montreal Collective Opposed to Police Brutality" als een actiedag tegen onnodig geweld door de sterke arm der wet.

25
april

25 apr

Komende Dagen
Wereld Neushoorndag
Wereld Neushoorndag
22 september
Wereld Bidag
Wereld Bidag
23 september
Deze site gebruikt Cookies.