23 juni

Dag van Overprikkeling

23 juni - 127 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 22 oktober 21:28

Dag van Overprikkeling

Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Binnen onze redactie is enige ervaring met hersenschuddingen en hoe moeilijk het in dat geval is om met overprikkeling om te gaan. De stichting hersenletsel wil meer aandacht hier voor.

En wij steunen deze actie dan ook maar al te graag. Een boek lezen of een normaal gesprek voeren met hersenletsel kan al te veel prikkels veroorzaken, laat staan autorijden. Alleen schilderen, kruiswoordpuzzelen en luisterboeken bieden dan nog uitkomst. Geen pretje als je dat voor lange tijd moet doen. En al helemaal als je niet weet wanneer het een keertje beter gaat worden. Tijd dus om daar ieder jaar op 23 juni eens bij stil te staan.

Wens iemand een Fijne Dag van Overprikkeling!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Borstkankerman
7 oktober
Borstkanker is een ziekte waarbij de aandacht voornamelijk naar vrouwen uitgaat. Er zijn echter ook veel mannen die aan de ziekte lijden. Daar heerst nog steeds een stigma op, en daar mag best eens wat aandacht voor komen.

Internationale Dag van de Medische Dokter
7 november
De Dag van de Medische Fysica is een Dag die zich richt op het opleiden en voorlichten van doktoren en andere medische wetenschappers. De Dag wordt ieder jaar op 7 november gevierd.

Wereld Dovendag
25 september
Als doof persoon kun je het lastig hebben, zoals u zich wellicht kunt voorstellen. Ongetwijfeld heeft het

23
juni

23 jun

Deze site gebruikt Cookies.