13 mei

Dag van het Levenslied

13 mei - over 81 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 30 november 00:00

Dag van het Levenslied

Categorie:
134-viking Cultuur

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

De Dag van het Levenslied is eigenlijk een festival dat toevallig de naam "Dag van..." opgespeld heeft gekregen. Toch vinden we het de moeite waard om de Dag van het Levenslied even te noemen. Dit festival uit Nijmegen is namelijk een ode aan dat mooie genre waarin 's Ne'erlandsch helden in het oerhollandse levenslied zich laten horen aan het over het algemeen vrij artistieke publiek van de oudste stad van het land. De Dag is opgericht door de Stichting Dag van het Levenslied, een subsidieloze onderneming die dit evenement jaarlijks organiseert. 

Een programma ontbreekt mysterieus op de website, maar er staat wel alle overige informatie die u nodig heeft.

Verwante Dagen

Internationale Dag van de Culturele Diversiteit
21 mei
De Internationale Dag van de Culturele Diversiteit wordt ieder jaar op 21 mei door UNESCO georganiseerd. Het doel van de Dag is om de mensen de mogelijkheid te geven tijdelijk stil te staan bij het belang en het begrip van de waarden van culturele diversiteit en hoe we 'samen kunnen leven'.

Dag van de Muziek
20 mei
De Dag van de Muziek vindt plaats in Den Helder, en is een evenement waarbij amateurmusici en -dansers de gelegenheid krijgen om zichzelf te presenteren aan het publiek, om zo aan potentiële nieuwe leden te komen.

Dag van de Digitale Radio
7 juni
Radio, dat luistert niemand meer. Een ouderwets medium dat alleen nog in de auto soms interessant is - althans, dat is het beeld waar we vanaf moeten. Tijdens de Dag van de Digitale Radio wordt er bijvoorbeeld stilgestaan bij hoe mooi en belangrijk de radio kan zijn, en hoe de digitale wereld daar een rol in kan spelen.

13
mei

13 mei

Komende Dagen
Wereld Denkdag
Wereld Denkdag
22 februari
Wereld Yogadag
Wereld Yogadag
22 februari
Dag van de Academies
Dag van de Academies
23 februari
Deze site gebruikt Cookies.