4 oktober

Dag van het Familiebedrijf

4 oktober - over 89 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 16:07


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van het Familiebedrijf is een Dag die is georganiseerd door het IFB (het instituut voor familiebedrijven). Familiebedrijven staan vaak voor stabiliteit en zijn financieel vaak erg gunstig. Wat is nu precies de kracht van het familiebedrijf? Op 1 oktober proberen de organisatoren daar via een gevarieerd programma antwoord op te geven. Het evenement vindt dus plaats op 4 oktober en is bedoeld voor bedrijfsleiders en bestuurders van familiebedrijven, maar ook voor hun medewerkers.

Meer informatie vindt u op www.dedagvanhetfamiliebedrijf.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van het Familiebedrijf!
Verwante Dagen

Dag van de Arbeidsmarkt
15 juni
De arbeidsmarkt heeft het juist nu retezwaar. Er is veel meer werk dan dat er werkplekken zijn, alle sectoren liggen op hun gat en daarom wil het A&O Fonds Gemeenten professionals meer leren over hoe ze de arbeidsmarkt het beste kunnen benutten.

Dag van de Arbeid
1 mei
Geef het maar toe: Ook u zit vaak genoeg op de klok te kijken tijdens het werk. Die laatste twee uurtjes, die 4-uursdip, daar heeft u soms helemaal geen zin in.

Dag van de Limburgse Financial
29 september
Limburg is natuurlijk een beetje een vreemde provincie. Rare taal, raar eten, ver weg... Geen wonder dat een Dag als de Dag van de Limburgse Financial bestaat.

4
oktober

4 okt

Eerdere edities:
In 2019: 1 oktober
In 2018: 2 oktober
In 2017: 3 oktober
Deze site gebruikt Cookies.