3 maart

Dag van de Planner

3 maart - 201 dagen geleden elke 1e vrijdag van maart
In 2024 op 1 maart
Aangepast op 21 januari 13:03

Dag van de Planner

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Juist in deze tijden van ongekende personeelstekorten is een goede planner van levensbelang voor organisaties. Zonder hen lopen de roosters compleet in de soep en rijden de treinen niet, komen de monteurs niet opdagen om de reparaties uit te voeren en komen de vrachtwagens niet op het juiste moment op de juiste bestemming. Tijdens de Dag van de Planner staan planners in het zonnetje, want net zoals er een Nationale Secretaressedag of een Dag van de Apothekersassistent is, krijgt ook deze beroepsgroep zijn eigen Dag.

De Dag van de Planner vindt ieder jaar plaats op de eerste vrijdag van maart. De Dag is in het leven geroepen door Pitane Mobility, dat vanuit de logistieke sector wel weet hoe essentieel de beroepsgroep is. De Dag draait echter niet specifiek om werknemers in de transportsector, maar ook om die in de zorg, het onderwijs, de politie, de evenementensector, de horeca... Eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken.

Er is op www.dagvandeplanner.nl wat informatie te vinden, maar verwacht niet te veel van die website. Er staan wat praktische tips om werknemers te bedanken, maar u kunt zelf ook wel een bosje bloemen of een waarderende e-mail bedenken, toch?

Wens iemand een Fijne Dag van de Planner!
Verwante Dagen

Internationale Dag van Veiligheid op het Werk
28 april
De International Labour Organisation (ILO) roept sinds 2005 28 april uit tot Internationale Dag van Veiligheid op het Werk, onder de Engelse naam bekend als World Day for Safety and Health at Work.

Internationale Dag van het Basisinkomen
1 mei
Vroeger leek dit nog een welhaast communistisch taboe waar zelfs de meest linkse politieke partij zijn vingers niet aan durfde te branden, maar anno 2020 gaan er steeds meer serieuze stemmen om te experimenteren met een universeel basisinkomen.

Dag van de Heftruckchauffeur
8 mei
Neemt u het maar aan van een niet nader te noemen FijneDagVan-redacteur die in zijn studententijd regelmatig rondreed door magazijnen: heftruckchauffeurs zijn een essentieel onderdeel van de economie!

3
maart

3 mrt

Komende Dagen
Wereld Neushoorndag
Wereld Neushoorndag
22 september
Wereld Bidag
Wereld Bidag
23 september
Deze site gebruikt Cookies.