3 maart

Dag van de Planner

3 maart - 26 dagen geleden elke 1e vrijdag van maart
In 2024 op 1 maart
Aangepast op 21 januari 13:03

Dag van de Planner

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Juist in deze tijden van ongekende personeelstekorten is een goede planner van levensbelang voor organisaties. Zonder hen lopen de roosters compleet in de soep en rijden de treinen niet, komen de monteurs niet opdagen om de reparaties uit te voeren en komen de vrachtwagens niet op het juiste moment op de juiste bestemming. Tijdens de Dag van de Planner staan planners in het zonnetje, want net zoals er een Nationale Secretaressedag of een Dag van de Apothekersassistent is, krijgt ook deze beroepsgroep zijn eigen Dag.

De Dag van de Planner vindt ieder jaar plaats op de eerste vrijdag van maart. De Dag is in het leven geroepen door Pitane Mobility, dat vanuit de logistieke sector wel weet hoe essentieel de beroepsgroep is. De Dag draait echter niet specifiek om werknemers in de transportsector, maar ook om die in de zorg, het onderwijs, de politie, de evenementensector, de horeca... Eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken.

Er is op www.dagvandeplanner.nl wat informatie te vinden, maar verwacht niet te veel van die website. Er staan wat praktische tips om werknemers te bedanken, maar u kunt zelf ook wel een bosje bloemen of een waarderende e-mail bedenken, toch?

Wens iemand een Fijne Dag van de Planner!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Post
9 oktober
Post krijgen is leuk! Ansichtkaarten, blauwe belastingenveloppen, gas-, water-, licht-, internet, telefoon, TV-rekeningen... Wie krijgt ze niet graag? In een tijd van constante progressie in technologie krijgt de post het zwaarder elke dag.

Dag van de Bouw
17 juni
De Dag van de Bouw is een jaarlijks terugkerende open dag, waarbij het publiek eens een kijkje kan nemen achter de schermen van bouwprojecten. Aannemers en bouwbedrijven stellen op deze Dag, die op een zaterdag van mei of juni wordt gehouden, hun mooiste of ingewikkeldste bouwwerken open aan omwonenden, passanten, bewoners en/of gebruikers (bijvoorbeeld bij een school, ziekenhuis of nieuwe weg).

Dag van de Munt
17 juni
De Dag van de Munt vindt ieder jaar plaats op de derde zaterdag in juni in het gebouw van De Koninklijke Nederlandse Munt (KNM). De KNM produceert sinds 1567 de officiële Nederlandse munt - daarmee is het ook één van de oudste bedrijven van Nederland.

3
maart

3 mrt

Deze site gebruikt Cookies.