1 maart

Dag van de Planner

1 maart - 111 dagen geleden elke 1e vrijdag van maart
In 2025 op 7 maart
Aangepast op 12 oktober 20:20

Dag van de Planner

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Juist in deze tijden van ongekende personeelstekorten is een goede planner van levensbelang voor organisaties. Zonder hen lopen de roosters compleet in de soep en rijden de treinen niet, komen de monteurs niet opdagen om de reparaties uit te voeren en komen de vrachtwagens niet op het juiste moment op de juiste bestemming. Tijdens de Dag van de Planner staan planners in het zonnetje, want net zoals er een Nationale Secretaressedag of een Dag van de Apothekersassistent is, krijgt ook deze beroepsgroep zijn eigen Dag.

De Dag van de Planner vindt ieder jaar plaats op de eerste vrijdag van maart. De Dag is in het leven geroepen door Pitane Mobility, dat vanuit de logistieke sector wel weet hoe essentieel de beroepsgroep is. De Dag draait echter niet specifiek om werknemers in de transportsector, maar ook om die in de zorg, het onderwijs, de politie, de evenementensector, de horeca... Eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken.

Er is op www.dagvandeplanner.nl wat informatie te vinden, maar verwacht niet te veel van die website. Er staan wat praktische tips om werknemers te bedanken, maar u kunt zelf ook wel een bosje bloemen of een waarderende e-mail bedenken, toch?

Wens iemand een Fijne Dag van de Planner!
Verwante Dagen

Dag van het Vakcentrum
23 april
Het Vakcentrum is "de brancheorganisatie van de zelfstandige detaillist in de foodsector en de fast moving consumer goods" (zelf invulling aan geven). En ook zij hebben een Dag.

Internationale Dag van de Rechten van Sekswerkers
3 maart
Sekswerk is gewoon werk, maar daar denken de autoriteiten, banken en de maatschappij helaas nog wel eens anders over. Sekswerkers hebben bijvoorbeeld vaak te maken met geweld en kunnen of durven dan minder snel bij de autoriteiten aan te kloppen.

Internationale Dag van de Gerechtsdeurwaarder
13 juni
Voor de meeste mensen vallen deurwaarders in één categorie als telemarketeers, parkeerwachters en cryptovalutahandelaren: slechte mensen die het vooral gemunt hebben op de zwakken in de samenleving.

1
maart

1 mrt

Eerdere edities:
In 2023: 3 maart
Deze site gebruikt Cookies.