23 april

Dag van de Fraudeonderzoeker

23 april - 33 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 15 januari 19:39


Categorie:
146-gavel Rechtspraak

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Fraude is het nieuwe terrorisme. Opsporings- en inlichtingendiensten zetten alles op alles om fraudeurs aan te pakken, van brievenbusfirma's op de Kaaimaneilanden tot leaserijders met de veel bijtelling. Maar fraudebestrijding is een vak apart. Het is lastig, je hebt er constant nieuwe kennis voor nodig, en je moet veel samenwerken. Om al die kennis en contacten up-to-date te houden is 18 april de Dag van de Fraudeonderzoeker.

De Dag van de Fraudeonderzoeker is bedoeld voor iedereen die op wat voor manier dan ook bezig is met het opsporen van fraudeurs. Tijdens de Dag kunnen zij samenkomen om te leren hoe dat moet, wat er nieuw is in de sector, en om visitekaartjes uit te wisselen. De Dag wordt georganiseerd door het Institute for Financial Crime, en vindt plaats op de Fokker Terminal in Den Haag.

Meer informatie is hier te vinden.

Wens iemand een Fijne Dag van de Fraudeonderzoeker!




Verwante Dagen

Dag van het Erfrecht
20 maart
Ben je dood, pakken ze alsnog je geld. Het is bovendien ook nog waanzinnig ingewikkeld om te begrijpen hoe het zit met erfrecht, maar op 22 maart leert u daar alles over, op de Dag van het Erfrecht.

Dag van de Bedreigde Advocaat
24 januari
Advocaten hebben het niet makkelijk. In Nederland hebben we gelukkig nog een strenge scheiding van machten, maar in veel landen is dit nou niet bepaald een beroepstitel die je met trots draagt.

Dag van de FG
25 mei
Herinnert u zich nog al die tientallen strontvervelende emails over 'uw nieuwe privacyrechten' die u in mei 2018 kreeg? Die waren het gevolg van een grote nieuwe privacywet, de AVG.

23
april

23 apr

Eerdere edities:
In 2019: 18 april
In 2018: 26 april
In 2017: 20 april
Deze site gebruikt Cookies.