19 maart

Dag van de Duizend Voorbeelden

19 maart - 15 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 13 januari 21:29


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Werken is niet makkelijk als je een handicap hebt. Veel werkgevers deinzen er toch voor terug, ook al willen gehandicapten graag meedoen in de samenleving. Daarvoor zijn allerlei speciale regelingen getroffen, zoals de 'banenafspraak'. Een grote groep werkgevers die daaraan meedoet organiseert 14 maart de Dag van de Duizend Voorbeelden, een congres waarbij zij samen kijken naar 1,000 succesverhalen van gehandicapten die aan het werk zijn gezet via dergelijke regelingen.

De Dag is opgericht door de belangengroep 'Op naar de 100.000 banen', die een ton aan functies willen opzetten voor mensen met een arbeidsbeperking. Tijdens de Dag van de Duizend Voorbeelden komen zij bij elkaar om verhalen en ervaringen uit te wisselen en om andere ondernemers over te halen mee te doen aan het initiatief.

Meer informatie is onder andere hier te vinden.

Wens iemand een Fijne Dag van de Duizend Voorbeelden!
Verwante Dagen

Dag van de Uitzendondernemer
27 mei
Zelf noemt de organisatie de Dag van de Uitzendondernemer "een onmisbaar evenement", maar dat waardeoordeel laten we liever aan u over. Tijdens deze Dag kunt u namelijk workshops organiseren op het gebied van ondernemend uitzenden, en dan met name op de arbeidsmarkt.

Internationale Dag van het Basisinkomen
1 mei
Iedereen heeft een klein beetje geld nodig, en het basisinkomen garandeert ons wettelijk dat we op een minimale hoeveelheid kapitaal mogen verdienen voor onze arbeid.

Dag van de ZZP'er
4 april
De zzp'er is de motor van de economie. Flexwerkers geven de zekerheid en stabiliteit van een vast inkomen op voor vrijheid en avontuur and belastingvoordeel, en die flexibiliteit maakt hen een belangrijke motor van de economie.

19
maart

19 mrt

Eerdere edities:
In 2019: 14 maart
In 2018: 29 maart
In 2017: 16 februari
Deze site gebruikt Cookies.