19 maart

Dag van de Duizend Voorbeelden

19 maart - over 30 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 13 januari 21:29


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Werken is niet makkelijk als je een handicap hebt. Veel werkgevers deinzen er toch voor terug, ook al willen gehandicapten graag meedoen in de samenleving. Daarvoor zijn allerlei speciale regelingen getroffen, zoals de 'banenafspraak'. Een grote groep werkgevers die daaraan meedoet organiseert 14 maart de Dag van de Duizend Voorbeelden, een congres waarbij zij samen kijken naar 1,000 succesverhalen van gehandicapten die aan het werk zijn gezet via dergelijke regelingen.

De Dag is opgericht door de belangengroep 'Op naar de 100.000 banen', die een ton aan functies willen opzetten voor mensen met een arbeidsbeperking. Tijdens de Dag van de Duizend Voorbeelden komen zij bij elkaar om verhalen en ervaringen uit te wisselen en om andere ondernemers over te halen mee te doen aan het initiatief.

Meer informatie is onder andere hier te vinden.

Wens iemand een Fijne Dag van de Duizend Voorbeelden!
Verwante Dagen

Dag van de Ondernemer
20 november
Een eigen zaak hebben is kei- en keihard werken. Tegenover de vrijheid, de belastingvoordelen en de trots staat een onzeker bestaan, een angst dat je aan het eind van de maand niet genoeg geld hebt verdiend om de hypotheek te betalen, en administratieve ruzies met klanten die niet betalen.

Dag van de Mobiliteit
2 april
Het is nooit leuk te ontdekken dat u misschien wel in een sleur zit. Iedere dag op dezelfde tijd op, dezelfde route naar hetzelfde doffe kantoorgebouw om hetzelfde werk met dezelfde collega's te doen.

Dag van de Flexmedewerker
18 juni
De flexmedewerker is de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdient meer aandacht dan ze krijgen. Veel bedrijven zijn nergens zonder deze knappe koppen.

19
maart

19 mrt

Eerdere edities:
In 2019: 14 maart
In 2018: 29 maart
In 2017: 16 februari
Deze site gebruikt Cookies.