28 januari

Dag van de Drenthse Familiegeschiedenis

28 januari - 310 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 21 januari 13:33

Dag van de Drenthse Familiegeschiedenis

Categorie:
29-heart Liefde en relatie

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Drenthse Familiegeschiedenis vindt plaats in het Drenths archief. Daar kunnen bewoners uit de provincie (en ook gewoon van daarbuiten) terecht op 28 januari om informatie te zoeken over hun geschiedenis.

Tijdens de Dag is het archief niet alleen open voor bezoekers en genealogen, maar er zijn ook workshops en lezingen die meer informatie geven over familieonderzoek en de Drenthse geschiedenis. Daarnaast staan er tijdens de Dag archivarissen en experts paraat om mensen te helpen.

Informatie is onder andere te vinden bij het Dagblad van het Noorden.

Wens iemand een Fijne Dag van de Drenthse Familiegeschiedenis!
Verwante Dagen

Internationale Dag van Roze
12 april
De Dag van Roze is een Internationale Dag tegen pesten. De oorsprong is best intrigerend te noemen. Op een school ergens in oost-Canada zagen twee jongens dat er iemand gepest werd.

Internationale Dag van het Huwelijk
12 februari
Iedere tweede zondag in februari bejubelen we de hoeksteen van de samenleving, het fundament van een gelukkig leven: het huwelijk. De Worldwide Marriage Encounter heeft deze Dag in het leven geroepen als eerbetoon aan het voorbond dat enkel door de dood kan worden gescheiden, om te vieren hoe belangrijk een stabiel huwelijk is voor onze samenleving.

Nationale Broer- en Zusdag
30 september
Je broers en zussen, daar kun je niet zonder. De Nationale Broer- en Zusdag is bedoeld om heel even een momentje te nemen om aan deze familieleden te denken, om hen te vertellen hoe u van ze houdt en wat ze voor u betekenen.

28
januari

28 jan

Deze site gebruikt Cookies.