21 november

Dag van de Drankenhandelaar

LET OP: deze Dag is in 2020 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2020 versie van deze Dag.
21 november 2020 - 144 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 november 19:53

Dag van de Drankenhandelaar

Categorie:
37-suitcase Carriere

Waar gevierd:
Belgisch

Bron:
Deze website

FEBED, de Federatie van Belgische Drankenhandelaars, vertegenwoordigt alle onafhankelijke drankenhandelaars in België. Het is dan ook deze organisatie die de Dag van de Drankenhandelaar, dit jaar voorzien op 21 november, in heel België de drankenhandelaars en hun klanten in de schijnwerpers zetten. De zelfstandige drankenhandelaars zullen klanten feestelijk onthalen. Ze danken alle klanten voor hun vertrouwen. Tijdens de Dag van de Drankenhandelaars organiseren de drinkcenters degustaties, blindproeverijen, tappen van bier, een geschenk voor elke klant, tapasbar…van alles dus.

Wens iemand een Fijne Dag van de Drankenhandelaar!
Verwante Dagen

Nationale Collegadag
1 mei
We zouden inmiddels bijna vergeten zijn wat collega's precies zijn. Het lijkt iets van vroeger; mensen die we alleen zien als we aan het werk zijn, en daar buiten nooit.

Dag van de Betaalde Liefde
15 februari
Als 14 februari de Dag van de Liefde is, dan is de Dag erna die van de Betaalde Liefde. Waar die Dag over gaat, laat zich raden. Valentijnsdag is een leuk haakje voor de beroepsgroep van professionele sekswerkers om hun carrière eens in een beter daglicht te zetten, want er hangt nog steeds een negatief stigma rondom prostitutie.

Internationale Dag van het Maatschappelijk Werk
16 maart
World Social Work Day is op $datum. Het is de belangrijkste dag in het jaar waarop maatschappelijk werkers wereldwijd samenkomen om de prestaties van het beroep te vieren en de themaboodschap over te brengen naar hun gemeenschappen, werkplekken en hun regeringen om het bewustzijn van de bijdragen aan het sociale werk en de behoefte aan verdere actie te vergroten.

21
november

21 nov

Eerdere edities:
In 2020: 21 november
In 2019: 23 november
Deze site gebruikt Cookies.