21 november

Dag van de Drankenhandelaar

21 november - 11 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 november 19:53

Dag van de Drankenhandelaar

Categorie:
37-suitcase Carriere

Waar gevierd:
Belgisch

Bron:
Deze website

FEBED, de Federatie van Belgische Drankenhandelaars, vertegenwoordigt alle onafhankelijke drankenhandelaars in België. Het is dan ook deze organisatie die de Dag van de Drankenhandelaar, dit jaar voorzien op 21 november, in heel België de drankenhandelaars en hun klanten in de schijnwerpers zetten. De zelfstandige drankenhandelaars zullen klanten feestelijk onthalen. Ze danken alle klanten voor hun vertrouwen. Tijdens de Dag van de Drankenhandelaars organiseren de drinkcenters degustaties, blindproeverijen, tappen van bier, een geschenk voor elke klant, tapasbar…van alles dus.

Wens iemand een Fijne Dag van de Drankenhandelaar!
Verwante Dagen

Dag van de Triagist
24 september
Triagisten zijn werkers die het niet makkelijk hebben. Immer ondergewaardeerd, altijd in de schaduw, maar essentieel en potentieel levensreddend. Een 'triagist' is iemand die bepaalt hoe belangrijk een telefoontje is wanneer je 's nachts of in het weekend naar een huisarts of andere hulpdienst belt.

Internationale Dag van het Maatschappelijk Werk
17 maart
World Social Work Day is op $datum. Het is de belangrijkste dag in het jaar waarop maatschappelijk werkers wereldwijd samenkomen om de prestaties van het beroep te vieren en de themaboodschap over te brengen naar hun gemeenschappen, werkplekken en hun regeringen om het bewustzijn van de bijdragen aan het sociale werk en de behoefte aan verdere actie te vergroten.

Dag van de Schoonmaker
15 juni
De schoonmaker is zo iemand die je niet ziet als hij zijn werk goed doet, maar die onmisbaar is in iedere organisatie en ruimte. Sinds 2015 is $datum de Dag van de Schoonmaker, volgens organisatoren HECTAS en Hago om de 'tienduizenden' schoonmakers de waardering te geven die zij verdienen - vaak achter de schermen.

21
november

21 nov

Eerdere edities:
In 2019: 23 november
Deze site gebruikt Cookies.