15 juni

Dag van de Arbeidsmarkt

15 juni - 61 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 11 juni 14:43


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De arbeidsmarkt heeft het juist nu retezwaar. Er is veel meer werk dan dat er werkplekken zijn, alle sectoren liggen op hun gat en daarom wil het A&O Fonds Gemeenten professionals meer leren over hoe ze de arbeidsmarkt het beste kunnen benutten. Dat doen ze op 15 juni tijdens de Dag van de Arbeidsmarkt.

De Dag van de Arbeidsmarkt is een congresdag voor professionals in HR en personeelszaken. Zij kunnen op deze Dag naar workshops waar ze meer leren over zaken zoals 'strategisch recruitment', moeilijk te bereiken doelgroepen en ontwikkelingen in het vakgebied.

De Dag vindt plaats in de Mariënhof in Amersfoort tussen 09.30 en 17.00. Alle informatie over de Dag vindt u op de website van de organisator, A&O Fonds Gemeenten.

Wens iemand een Fijne Dag van de Arbeidsmarkt!
Verwante Dagen

Dag van de Praktijkmanager
19 mei
Een praktijkmanager is iemand die in de zorg werkzaam is om orde op zaken te stellen binnen bijvoorbeeld tandartspraktijken of begeleide bewoningen. De praktijkmanager zorgt voor al het administratieve werk, en al het geregel in het algemeen dat de specialist van het werk afhoudt waar hij voor is aangesteld.

Dag van de BHV
7 november
Ook op het FijneDagVan-hoofdkwartier hechten we veel waarde aan veiligheid. Niet alleen is de veiligheidshelm een verplicht onderdeel van de dresscode, er is ook een BHV'er in ons pand aanwezig.

Internationale Dag van het Micro- en Klein Bedrijf
27 juni
Grote multinationals mogen dan wel constant in de belangstelling staan, maar de échte motor van de economie zijn kleine en middelgrote bedrijven. Samen vormen die wereldwijd 90% van het bedrijfsleven, en gemiddeld zijn ze goed voor zo'n 60 tot 70% van de werkgelegenheid en meer dan de helft van het BNP.

Deze site gebruikt Cookies.