3 oktober

Wereld Hoela-Hoep Dag

3 oktober - over 187 dagen elke 1e zaterdag van oktober
In 2021 op 2 oktober
Aangepast op 22 november 11:31


Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Ja, u leest dit goed, en het is nog serieus ook. De alombekende Hoela-Hoep heeft een Dag. En wel een werelddag die overal wordt gevierd. En waarom ook niet? Hoela-hoepen is cool - tenminste als je het kan.

De Dag is erg populair onder hoela-hoepers. In 2019 is de officiële Dag op 5 oktober (namelijk de eerste zaterdag van oktober). Nadat 12/12/12 het jaar daarop niet meer bestond is besloten oktober te kiezen. Wilt u ook meedoen met de Dag? Dan kan dat natuurlijk, via de website kunt u een evenement zoeken of een nieuw evenement aanmelden. Een donatie hoort bovendien ook tot de mogelijkheden. Zie de website van de worldhoopday.

Wens iemand een Fijne Wereld Hoela-Hoep Dag!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Lach
3 mei
Wereld Lachdag is in 1998 opgericht door de World Laughter Yoga Movement. De Dag hangt dan ook samen met Wereld Yogadag (31 januari). De Dag is opgericht omdat mensen "steeds banger worden" voor zaken als terrorisme, of de crisis.

Wereld Zombiedag
8 oktober
Zombies! Aaaaargh! De levende doden zijn natuurlijk een werk van fictie, hoeven we dus eigenlijk niet bang voor te zijn. Al blijft het wel interessant om na te denken over

Internationale Dag van het Geluk
20 maart
Op 28 juni 2012 hebben de Verenigde Naties besloten dat het allemaal wel eens wat vrolijker mag. Op 20 maart elk jaar willen we dan ook geen enkel chagrijnig gezicht zien, want het is Internationale Dag van het Geluk.

3
oktober

3 okt

Eerdere edities:
In 2019: 5 oktober
In 2014: 4 oktober
Komende Dagen
Wereld Backupdag
Wereld Backupdag
31 maart
Dag van de Grap
Dag van de Grap
1 april
Deze site gebruikt Cookies.