2 oktober

Wereld Hoela-Hoep Dag

2 oktober - 26 dagen geleden elke 1e zaterdag van oktober
In 2022 op 1 oktober
Aangepast op 22 oktober 21:28


Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Ja, u leest dit goed, en het is nog serieus ook. De alombekende Hoela-Hoep heeft een Dag. En wel een werelddag die overal wordt gevierd. En waarom ook niet? Hoela-hoepen is cool - tenminste als je het kan.

De Dag is erg populair onder hoela-hoepers. In 2019 is de officiële Dag op 5 oktober (namelijk de eerste zaterdag van oktober). Nadat 12/12/12 het jaar daarop niet meer bestond is besloten oktober te kiezen. Wilt u ook meedoen met de Dag? Dan kan dat natuurlijk, via de website kunt u een evenement zoeken of een nieuw evenement aanmelden. Een donatie hoort bovendien ook tot de mogelijkheden. Zie de website van de worldhoopday.

Wens iemand een Fijne Wereld Hoela-Hoep Dag!
Verwante Dagen

Sint Pannekoek
29 november
Ook Fijnedagvan.nl kan er niet meer aan ontsnappen. Deze ludieke uit de hand gelopen stripgrap van Jan, Jans en de Kinderen is een officiële Dag van. Zelfs het AD, NOS en NU.

Dag van de Goede Daad
11 april
Heerlijk, zulke Dagen. De Dag van de Goede Daad. Omdat we gewoon af en toe elkaar moeten helpen. Oude vrouwen de weg over helpen steken, een gevonden portemonnee naar het politiebureau brengen, of uw buurmans auto wassen.

Internationale Suit-Up Dag
13 oktober
Natuurlijk geldt hier op de FijneDagVan-redactie een strenge dress-code. Iedereen moet in driedelig maatpak op de werkvloer verschijnen. En zeker op 13 oktober!

2
oktober

2 okt

Eerdere edities:
In 2020: 3 oktober
In 2019: 5 oktober
In 2014: 4 oktober
Deze site gebruikt Cookies.