5 oktober

Wereld Hoela-Hoep Dag

5 oktober - over 164 dagen elke 1e zaterdag van oktober
In 2025 op 4 oktober
Aangepast op 12 oktober 20:20


Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Ja, u leest dit goed, en het is nog serieus ook. De alombekende Hoela-Hoep heeft een Dag. En wel een werelddag die overal wordt gevierd. En waarom ook niet? Hoela-hoepen is cool - tenminste als je het kan.

De Dag is erg populair onder hoela-hoepers. In 2019 is de officiële Dag op 5 oktober (namelijk de eerste zaterdag van oktober). Nadat 12/12/12 het jaar daarop niet meer bestond is besloten oktober te kiezen. Wilt u ook meedoen met de Dag? Dan kan dat natuurlijk, via de website kunt u een evenement zoeken of een nieuw evenement aanmelden. Een donatie hoort bovendien ook tot de mogelijkheden. Zie de website van de worldhoopday.

Wens iemand een Fijne Wereld Hoela-Hoep Dag!
Verwante Dagen

Internationale Dag van het Geluk
20 maart
Op 28 juni 2012 hebben de Verenigde Naties besloten dat het allemaal wel eens wat vrolijker mag. Op 20 maart elk jaar willen we dan ook geen enkel chagrijnig gezicht zien, want het is Internationale Dag van het Geluk.

Sint Pannekoek
29 november
Ook Fijnedagvan.nl kan er niet meer aan ontsnappen. Deze ludieke uit de hand gelopen stripgrap van Jan, Jans en de Kinderen is een officiële Dag van. Zelfs het AD, NOS en NU.

INTERNATIONALE CAPSLOCKDAG
28 juni
INTERNATIONALE CAPSLOCKDAG KOMT VOORT UIT EEN INTERNETINITIATIEF VAN MENSEN DIE EENS LEKKER VAN ZICH AF WILDEN SCHREEUWEN. MEESTAL WORDT HET ALS IRRITANT ERVAREN, MAAR EIGENLIJK IS CAPSLOCK NATUURLIJK DE CRUISE CONTROL VOOR 'COOL'.

5
oktober

5 okt

Eerdere edities:
In 2023: 7 oktober
In 2022: 1 oktober
In 2021: 2 oktober
Deze site gebruikt Cookies.