30 september

Nationale Broer- en Zusdag

partner30 september - over 5 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 16:05

Nationale Broer- en Zusdag

Categorie:
29-heart Liefde en relatie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Partner:
Ja (lees meer)

[PARTNER*] Je broers en zussen, daar kun je niet zonder. De Nationale Broer- en Zusdag is bedoeld om heel even een momentje te nemen om aan deze familieleden te denken, om hen te vertellen hoe u van ze houdt en wat ze voor u betekenen. Familie is immers voor altijd!

De Nationale Broer- en Zusdag werd in 2013 door radio-DJ Giel Beelen in het leven geroepen, naar aanleiding van het overlijden van zijn zus. Sinds dat jaar wordt de Broer- en Zusdag ieder jaar op deze datum gevierd. U kunt meedoen onder de hashtag #NBZD op sociale media.

Cadeautje
Ook kunt u cadeautjes sturen naar uw broers en zussen. Bij Greetz hebben ze hier een speciale pagina voor met leuke acties: Greetz – Nationale Broer en Zus Dag. Niet alleen hebben ze daar cadeautjes, ook kun u daar terecht voor hun bekende kaartjes.

* Deze Dag is opgericht via het partnerprogramma van FijneDagVan.

Wens iemand een Fijne Nationale Broer- en Zusdag!
Verwante Dagen

Wereld Bidag
23 september
Er is (gelukkig) veel aandacht voor homorechten en -emancipatie, maar één groep die daarbij nogal eens vergeten wordt zijn biseksuelen; mensen die op zowel mannen als vrouwen vallen.

Dag van de Scheiding
9 september
1 op de 3 getrouwde stellen scheidt, blijkt uit cijfers van het CBS. Alsof dat op zichzelf niet erg genoeg is, zijn er altijd mensen die daar op weten te kapitaliseren.

Internationale Dag van Roze
13 april
De Dag van Roze is een Internationale Dag tegen pesten. De oorsprong is best intrigerend te noemen. Op een school ergens in oost-Canada zagen twee jongens dat er iemand gepest werd.

30
september

30 sep

Eerdere edities:
In 2019: 30 september
In 2018: 30 september
In 2017: 30 september
Deze site gebruikt Cookies.