14 maart

Steak- en Blowjob-dag

14 maart - 98 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 12 oktober 20:20

Steak- en Blowjob-dag

Categorie:
29-heart Liefde en relatie

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Deze Dag klinkt mannelijker dan mannelijk, en dat is niet gek. Het is namelijk precies het idee achter deze ludieke, satirische Dag, die een paar jaar geleden in Amerika is opgericht. De datum van 14 maart is niet helemaal toevallig gekozen. Het is namelijk een maand ná Valentijnsdag. Steak en Blowjob-Dag is een mannelijke tegenhanger van de Dag van de Liefde, die over het algemeen toch vooral om vrouwen draait.

Want, zeggen de organisatoren, Valentijnsdag draait om het perfecte cadeau: een lekkere parfum, mooie sieraden of een doos chocola. Maar waar zijn de cadeaus voor mannen? Dat cadeau krijgen ze op deze Dag. En wat willen mannen nou liever dan, nou ja, steak en een blowjob? Althans, dat is wat de ietwat oubollige organisatoren ons willen doen geloven.

Neem deze Dag vooral niet te serieus, en doe ook niet te veel moeite die volgens de letter van de wet te volgen. Steaks en blowjobs zijn immers geen wet van meden en perzen. Kijk ondertussen op de (verrassend brave) website van de organisatoren: www.steakandbjday.com.

Wilt u vaker een Dag als de Steak- en Blowjob-dag ontdekken? Meld u dan aan voor onze dagelijkse WhatsApp-dienst! Stuur FDV aan naar 06 424 00 533 om u direct aan te melden.

Wens iemand een Fijne Steak- en Blowjob-dag!
Verwante Dagen

Wereld Poppendag
8 juni
Iedere tweede zaterdag in juni is het Wereld Poppendag. Deze Dag is in het leven geroepen naar aanleiding van een oproep van Mildred Seeley, een bekende poppenverzamelaar die zelfs boeken over de geschiedenis van poppen heeft geschreven.

Internationale Dag van de Vriendschap
30 juli
Op 30 juli vieren we de Internationale Dag van de Vriendschap. Zo hebben de Verenigde Naties ons voorgeschreven. We hebben nog zo'n vriendschapsdag in ons overzicht, maar dat is een uit Amerika overgewaaide versie.

Wereld Bidag
23 september
Er is (gelukkig) veel aandacht voor homorechten en -emancipatie, maar één groep die daarbij nogal eens vergeten wordt zijn biseksuelen; mensen die op zowel mannen als vrouwen vallen.

14
maart

14 mrt

Deze site gebruikt Cookies.