5 oktober

Dag van het Muzieksopleidersakkoord

5 oktober - over 14 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 10 november 21:41


Categorie:
120-headphones Muziek

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

U heeft er waarschijnlijk net zo weinig van meegekregen als wij, maar op 5 oktober 2020 werd het Muziekopleidersakkoord afgesloten. Dat is een samenwerking tussen leraren en scholen in het muziekonderwijs om hun vakgebied te verbeteren. Ieder jaar wordt de ondertekening gevierd tijdens de Dag van het Muziekopleidersakkoord.

Dat gebeurt dus ook dit jaar. Op die Dag kijken alle betrokken partijen, zoals onderwijsinstellingen en pabo's, naar wat het akkoord hen heeft gebracht en of het zijn vruchten heeft afgeworpen.

Alle informatie daarover, en natuurlijk over het Muziekopleidersakkoord zelf, leest u op websites zoals deze.

Wens iemand een Fijne Dag van het Muzieksopleidersakkoord!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Muziekvrijheid
3 maart
Niet alleen de pers heeft in sommige landen met censuur te maken, maar ook andere zaken zoals muziek hebben te lijden onder opressieve regimes die vrije teksten nogal eens de kop in willen drukken.

Dag van de Componist
17 juni
Muziekplatform New Music NOW organiseert op $datum de Dag van de Componist. De Dag is bedoeld om aandacht te vragen voor muziekmakers van ieder kaliber.

Dag van de Eendagsvlieg
1 maart
Veel van de grootste en fijnste hits aller tijden komen van bands of zangers waar we nooit meer iets van horen. Laten we wel wezen, wat heeft Rick Astley na zijn prachtige meesterwerk nog gedaan?

5
oktober

5 okt

Komende Dagen
Wereld Neushoorndag
Wereld Neushoorndag
22 september
Wereld Bidag
Wereld Bidag
23 september
Deze site gebruikt Cookies.