21 september

Dag van de Wol

aandacht21 september - 23 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 10 april 17:57

Dag van de Wol

Categorie:
110-bug Dieren

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Wol, het staat er echt. www.dagvandewol.nl laat er geen twijfel over bestaan dat het 21 september de Dag van de Wol is, al vragen we ons af hoe professioneel de organisatie achter de Dag is.... Blijkbaar is de Dag van de Wol een Dag waarop u diverse vragen kunt stellen over... Eh... bepaalde zaken zoals breien, haken, vilten, vilten in de wasmachine, beoordelen van wol etc. Helaas zijn de workshops - na een tegenvallende interesse vorig jaar - geschrapt in het menu.

De Dag van de Wol vindt plaats op zorgboerderij de Burgthoeve in Oijen. Alle informatie vindt u op www.dagvandewol.nl. En kijk dan ook even in de Wol-o-theek!

Wens iemand een Fijne Dag van de Wol!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Dierenarts
27 april
Iedere laatste zaterdag in april is het de Internationale Dag van de Dierenarts. Dat behoeft niet echt een uitleg wel? Volgens de organisatoren van de World Veterinary Assocation (WVA) is de dierenarts een belangrijke schakel in het welzijn van allerlei (huis)dieren.

Wereld Zwerfdierendag
4 april
Zielige, verlaten dieren, daar worden zelfs wij helemaal week van. Weinig dingen pijnlijker dan een kat in de goot of een hond die aan een boom is vastgeknoopt.

Internationale Dag van de Walvishaai
30 augustus
Walvishaaien zijn magnifieke dieren. Ze combineren het beste van beide dieren: de imposante grootte van de walvis en de griezelige intensiteit van de haai.

21
september

21 sep

Eerdere edities:
In 2017: 16 september
In 2016: 17 september
In 2013: 14 september
Deze site gebruikt Cookies.