21 september

Dag van de Wol

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
aandacht21 september 2019 - 151 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 10 april 17:57

Dag van de Wol

Categorie:
110-bug Dieren

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Wol, het staat er echt. www.dagvandewol.nl laat er geen twijfel over bestaan dat het 21 september de Dag van de Wol is, al vragen we ons af hoe professioneel de organisatie achter de Dag is.... Blijkbaar is de Dag van de Wol een Dag waarop u diverse vragen kunt stellen over... Eh... bepaalde zaken zoals breien, haken, vilten, vilten in de wasmachine, beoordelen van wol etc. Helaas zijn de workshops - na een tegenvallende interesse vorig jaar - geschrapt in het menu.

De Dag van de Wol vindt plaats op zorgboerderij de Burgthoeve in Oijen. Alle informatie vindt u op www.dagvandewol.nl. En kijk dan ook even in de Wol-o-theek!

Wens iemand een Fijne Dag van de Wol!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Aap
14 december
Laten we wel wezen: De aap is het leukste dier dat er bestaat. Grappig, slim, lief... Niet heel gek dus dat er een speciale Dag wordt gewijd aan de vrolijke boombewoners, en dat gebeurt op 14 december tijdens de Internationale Dag van de Aap.

Wereld Tapirdag
27 april
We vinden tapirs maar rare beesten. Misschien omdat je ze niet eens hebt, hier in Nederland. We zijn ze niet gewend. Dat kan, want de tapir komt slechts voor in Centraal- en Zuid-Amerika, en in Zuidoost-Azie.

Internationale Dag van de IJsbeer
27 februari
De ijsbeer heeft veel te lijden onder de opwarming van de aarde. Het poolachtige leefgebied van dit majestueze dier wordt steeds kleiner en er is steeds minder voedsel te vinden.

21
september

21 sep

Eerdere edities:
In 2019: 21 september
In 2017: 16 september
In 2016: 17 september
Deze site gebruikt Cookies.