30 maart

Dag van de Werkplaatschef

30 maart - 179 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 26 maart 14:00

Dag van de Werkplaatschef

Categorie:
112-group Mens en maatschappij

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Participatiewet mag dan wel één grote neoliberale flop zijn, de al dan niet sociale werkplaats is dat zeker niet. Werkplaatsen zijn nog steeds extreem waardevol voor de gemeenschap, voor de economie en voor de regio. Maar dan alleen als het er goed begeleid wordt. Hoe dat moet leren werkplaatsleidinggevenden op de Dag van de Werkplaatschef.

De Dag van de Werkplaatschef is een bijeenkomst voor iedereen die werkt als, wel, als werkplaatschef. Tijdens de Dag komen zij bij elkaar voor het uitwisselen van ideeën, maar ook belangrijk, om te leren over hoe zij hun werk alleen maar beter kunnen doen. Zo leren de cheffen hoe zij hun werkplaatsen ook figuurlijk kunnen olieën en hoe zij het beste samen kunnen werken met andere instanties in de buurt. Ook is het die Dag mogelijk subsidies aan te vragen.

De Dag van de Werkplaatschef vindt plaats op 30 maart in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. De Dag is georganiseerd door Aeres Tech, ChainWorks, VMR en Fedecom.

Meer informatie staat op de website van de organisatoren.

Wens iemand een Fijne Dag van de Werkplaatschef!
Verwante Dagen

Internationale Holocaustherdenkingsdag
27 januari
Op 27 januari ieder jaar vieren we de bevrijding van het grote concentratiekamp Auschwitz-Birkenau in Polen in 1945. We vieren sindsdien de bevrijding, maar herdenken ook alle miljoenen slachtoffers van de genocides van de holocaust in de Tweede Wereldoorlog.

Internationale Dag ter Voorkoming van Extremisme als en wanneer dat leidt tot Terrorisme
12 februari
Sommige Dagen hebben, we geven het toe, gewoon een stomme naam. Er is bijvoorbeeld ook een Internationale Dag ter Voorkoming van Schade aan de Natuur tijdens Oorlog en Gewapende Conflicten en nu is er dus ook deze, de Internationale Dag ter Voorkoming van Extremisme als en wanneer dat leidt tot Terrorisme.

Dag van de Filosofie (België)
30 april
Laat het maar aan de zuiderburen om eens een flink potje na te denken over de Dingen Des Levens. Op de Dag van de Filosofie wordt er door het hele land specifiek stilgestaan bij het onderwerp 'weerloos en waardevol', wat draait om waardes, waarderingen en de vergankelijkheid ervan.

30
maart

30 mrt

Eerdere edities:
In 2022: 31 maart
In 2020: 19 november
In 2019: 20 november
Deze site gebruikt Cookies.