28 maart

Dag van de Werkplaatschef

28 maart - 26 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 december 10:07

Dag van de Werkplaatschef

Categorie:
112-group Mens en maatschappij

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Participatiewet mag dan wel één grote neoliberale flop zijn, de al dan niet sociale werkplaats is dat zeker niet. Werkplaatsen zijn nog steeds extreem waardevol voor de gemeenschap, voor de economie en voor de regio. Maar dan alleen als het er goed begeleid wordt. Hoe dat moet leren werkplaatsleidinggevenden op de Dag van de Werkplaatschef.

De Dag van de Werkplaatschef is een bijeenkomst voor iedereen die werkt als, wel, als werkplaatschef. Tijdens de Dag komen zij bij elkaar voor het uitwisselen van ideeën, maar ook belangrijk, om te leren over hoe zij hun werk alleen maar beter kunnen doen. Zo leren de cheffen hoe zij hun werkplaatsen ook figuurlijk kunnen olieën en hoe zij het beste samen kunnen werken met andere instanties in de buurt. Ook is het die Dag mogelijk subsidies aan te vragen.

De Dag van de Werkplaatschef vindt plaats op 28 maart in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. De Dag is georganiseerd door Aeres Tech, ChainWorks, VMR en Fedecom.

Meer informatie staat op de website van de organisatoren.

Wens iemand een Fijne Dag van de Werkplaatschef!
Verwante Dagen

Internationale Dag voor Oorlogswezen
6 januari
Ieder jaar op 6 januari is het Werelddag Voor Oorlogswezen, en dat behoeft eigenlijk weinig uitleg. Het is een gedenkdag voor alle kinderen die door oorlogen en geweld wees zijn geworden.

Nationale Ouderendag
4 oktober
Als we nog niet uitgerust zijn van Internationale Ouderendag (op 1 oktober), dan is het alweer de Nationale Ouderendag. Op $datum, de eerste vrijdag van oktober, wordt namelijk de nationale variant gevierd.

Internationale Coming-Out Dag
11 oktober
Inmiddels wordt de National Coming Out Day, die in Engeland is opgericht in 1988, al lang niet meer National. De Kom-Uit-De-Kast-Dag, zoals we de Dag vrij vertaald in het Nederlands noemen, wordt ook in ons land gevierd op 11 oktober.

28
maart

28 mrt

Eerdere edities:
In 2023: 30 maart
In 2022: 31 maart
In 2020: 19 november
Deze site gebruikt Cookies.