21 januari

Dag van de Taal, Kunsten en Cultuur

21 januari - 310 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 3 januari 09:05

Dag van de Taal, Kunsten en Cultuur

Categorie:
140-gradhat Onderwijs

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Taal, Kunsten en Cultuur is een studiedag voor voortgezet-onderwijsdocenten Nederlands, klassieke en moderne vreemde talen en CKV. Op deze Dag komen zij bijeen om samen te discussiëren over de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Er zijn diverse interessante gastsprekers dit over dit onderwerp vertellen. Ook zijn er relevante workshops te volgen. De Dag vindt plaats op de Rijksuniversiteit Groningen in het Academiegebouw.

Meer informatie over deze Dag is te vinden op www.dagvantaalkunstenencultuur.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Taal, Kunsten en Cultuur!
Verwante Dagen

Dag van de Leid(st)er
15 september
De Dag van de Leid(st)er is in 2002 opgericht door de Landelijke Wervingscampagne voor de Kinderopvang - destijds heette het de Dag van de Leid(st)er en Gastouder.

Dag van de Academies
19 februari
Deze Belgische Dag wordt dit jaar op $datum gevierd door ruim 160 academische DKO's, wat staat voor 'Deeltijd Kunst Onderwijs'. De Dag is bedoeld om enkele Vlaamse deeltijdkunstonderwijsinstellingen te presenteren aan het publiek.

Internationale Dag van het Handschrift
23 januari
Schrijven is tegenwoordig vooral een kwestie van de juiste toetsen op uw toetsenbord intikken, maar uiteindelijk is en blijft het van groot belang dat we af en toe nog eens een echt stuk tekst neerpennen.

21
januari

21 jan

Eerdere edities:
In 2020: 17 januari
In 2019: 18 januari
In 2018: 26 januari
Deze site gebruikt Cookies.