20 januari

Dag van de Taal, Kunsten en Cultuur

20 januari - 244 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 9 december 18:35

Dag van de Taal, Kunsten en Cultuur

Categorie:
140-gradhat Onderwijs

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Taal, Kunsten en Cultuur is een studiedag voor voortgezet-onderwijsdocenten Nederlands, klassieke en moderne vreemde talen en CKV. Op deze Dag komen zij bijeen om samen te discussiëren over de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Er zijn diverse interessante gastsprekers dit over dit onderwerp vertellen. Ook zijn er relevante workshops te volgen. De Dag vindt plaats op de Rijksuniversiteit Groningen in het Academiegebouw.

Meer informatie over deze Dag is te vinden op deze website van de RUG.

Wens iemand een Fijne Dag van de Taal, Kunsten en Cultuur!
Verwante Dagen

Dag van de Schooldirecteur
31 januari
In België wordt op de laatste werkdag van januari de Dag van de Schooldirecteur gevierd. Dat gebeurt voornamelijk op scholen zelf, waar niet (in tegenstelling tot op de Dag van de Leraar) de docent centraal staat, maar de opperbaas van een basis- of middelbare school.

Internationale Dag van de Student
17 november
Op 17 november 1939 bestormden de Nazi's de Universiteit van Praag, en vermoordden daar 9 studenten en professoren. Dat was de aanleiding voor national verzet onder studenten tegen de opressie door de Nazi's, en aanleiding voor de International Students' Council in 1941 om 17 november uit te roepen tot Internationale Dag van de Student.

Internationale Dag van het Handschrift
23 januari
Schrijven is tegenwoordig vooral een kwestie van de juiste toetsen op uw toetsenbord intikken, maar uiteindelijk is en blijft het van groot belang dat we af en toe nog eens een echt stuk tekst neerpennen.

20
januari

20 jan

Eerdere edities:
In 2022: 21 januari
In 2020: 17 januari
In 2019: 18 januari
Komende Dagen
Wereld Bidag
Wereld Bidag
23 september
Burendag
Burendag
23 september
Deze site gebruikt Cookies.