22 mei

Dag van de Stagiair

22 mei - 183 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 5 mei 20:11

Dag van de Stagiair

Categorie:
140-gradhat Onderwijs

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Wat zou het midden- en klein bedrijf toch zijn zonder de stagiair? Die onmisbare toevoeging die je iedere 5 minuten komt storen met een vervelende vraag maakt voor u rare marketingplannen die u na de drie maanden stage weer in de vuilnisbak gooit, maar ach, een bedrijf is geen bedrijf zonder een stagiair. Dus laten we ze maar op ons kantoor binnen om hen mee te laten lopen met de grotemensenwereld, u geeft ze een paar klusjes waar u zelf geen zin in heeft, en voor u het weet gaan ze vragen of ze misschien niet bij u kunnen blijven werken. Maar ach. Je gunt het ze toch maar.

Speciaal voor deze lui is 22 mei uitgeroepen tot de Dag van de Stagiair. Tijdens deze Dag is het vooral belangrijke deze onderbetaalde werkpaarden de erkenning te geven waar ze zo naar snakken. Om ze even een bemoedigend schouderklopje te geven over hun "werk".

Daarnaast is er ook van alles te beleven. Zo vindt er een seminar plaats genaamd 'Nederland Stageland', waarin ook de 'Stagiair van het Jaar' bekend wordt gemaakt. Bovendien wordt de Nationale Stagemonitor uitgebracht, waarin staat hoe onze economie het doet voor stagiaires.

Alle informatie is te vinden op DagVanDeStagiair.nl, waar genoeg spelfouten op staan dat we vermoeden dat 'ie door een stagiair is geschreven. Maar toch bedankt voor al het werk he!

Verwante Dagen

Dag van het DKO
22 februari
Deze Belgische Dag wordt dit jaar op 2 februari gevierd door ruim 160 academisch DKO. De Dag is bedoeld om enkele Vlaamse deeltijdkunstonderwijsinstellingen te presenteren aan het publiek.

Dag van het Onderwijsbestuur
26 mei
Tijdens die Dag, waar u ongetwijfeld in driedelig maatpak met stropdas naartoe moet, wordt er op hoog niveau overlegd over de huidige staat van het onderwijs.

Dag van de Taal, Kunsten en Cultuur
25 januari
De Dag Van De Taal, Kunsten En Cultuur is een studiedag voor voortgezet-onderwijsdocenten Nederlands, klassieke en moderne vreemde talen en CKV. Op deze Dag komen zij bijeen om samen te discussieren over de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

22
mei

22 mei

Komende Dagen
Dag van het Dak
Dag van het Dak
25 november
Deze site gebruikt Cookies.