13 september

Dag van de Kraamzorg

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
congres13 september 2019 - 328 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:04


Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

We dachten eigenlijk dat de Dag van de Kraamzorg vol zou zitten met zwangere vrouwen, maar dat valt tegen. In werkelijkheid is het een ietwat droge congresdag, waarom professionals in de kraamzorg elkaar treffen om verhalen van het slagveld te vertellen.

De Dag van de Kraamzorg vindt op 13 september plaats in Nieuwegein, waar tevens workshops te volgen zijn. Gelukkig is er ook koffie met cake, dus reden genoeg om te gaan en de website te bezoeken.

Wens iemand een Fijne Dag van de Kraamzorg!
Verwante Dagen

Dag van de Zorgondernemer
29 oktober
Eerlijk is eerlijk: we moesten even opzoeken wat een zorgondernemer precies is en doet. We weten het nog steeds niet zo heel goed. Het heeft iets te maken met ondernemen in de zorg, maar dat had u zelf ook kunnen bedenken.

Internationale Dag van het Zicht
8 oktober
De Internationale Dag van het Zicht, of World Sight Day, heeft een ietwat misleidende naam. De Dag is namelijk juist bedoeld voor mensen die eigenlijk helemaal niets zien.

Internationale Dag van de Stem
16 april
Niet geheel verrassend, op de Internationale Dag van de Stem - of World Voice Day - wordt door otolaryngologisten (keel-, neus- en oorartsen) en stem-specialisten stilgestaan bij de stem, toch wel de steunpilaar van hun beroep.

13
september

13 sep

Eerdere edities:
In 2019: 13 september
In 2017: 5 september
In 2016: 6 september
Deze site gebruikt Cookies.