13 september

Dag van de Kraamzorg

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
congres13 september 2019 - 131 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:04


Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

We dachten eigenlijk dat de Dag van de Kraamzorg vol zou zitten met zwangere vrouwen, maar dat valt tegen. In werkelijkheid is het een ietwat droge congresdag, waarom professionals in de kraamzorg elkaar treffen om verhalen van het slagveld te vertellen.

De Dag van de Kraamzorg vindt op 13 september plaats in Nieuwegein, waar tevens workshops te volgen zijn. Gelukkig is er ook koffie met cake, dus reden genoeg om te gaan en de website te bezoeken.

Wens iemand een Fijne Dag van de Kraamzorg!
Verwante Dagen

Nationale Spijbeldag voor Volwassenen
5 juni
Geef eens toe: hoe vaak denkt u er niet over om eens lekker een dagje te spijbelen? Om die wekker uit te zetten en u nog eens lekker om te draaien, rustig wakker te worden met een goede bak koffie en dan lekker de hele dag niet aan werk denken?

Dag van de Zorg
12 mei
Niet minder dan 200.000 bezoekers hebben zondag 17 maart 2019 een bezoek gebracht aan de 8ste editie van de Dag van de Zorg. Heel wat gezinnen trokken op pad om een blik achter de schermen te werpen in 230 zorg- en welzijnsvoorzieningen.

Wereld Kankerdag
4 februari
Kanker is, net achter hart- en vaatziekten, een van de belangrijkste doodsoorzaken ter wereld en de Union for International Cancer Control (UICC) heeft daarom deze Dag in het leven geroepen om bij deze Dag stil te staan.

13
september

13 sep

Eerdere edities:
In 2019: 13 september
In 2017: 5 september
In 2016: 6 september
Deze site gebruikt Cookies.