13 september

Dag van de Kraamzorg

congres13 september - 7 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:04


Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

We dachten eigenlijk dat de Dag van de Kraamzorg vol zou zitten met zwangere vrouwen, maar dat valt tegen. In werkelijkheid is het een ietwat droge congresdag, waarom professionals in de kraamzorg elkaar treffen om verhalen van het slagveld te vertellen.

De Dag van de Kraamzorg vindt op 13 september plaats in Nieuwegein, waar tevens workshops te volgen zijn. Gelukkig is er ook koffie met cake, dus reden genoeg om te gaan en de website te bezoeken.

Wens iemand een Fijne Dag van de Kraamzorg!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Nier
14 maart
Niet geheel verrassend wordt op de Internationale Dag van de Nier (World Kidney Day) aandacht besteed aan het belang van onze nieren, maar ook het tegengaan van het stijgende aantal nierziekten en aanverwante gezondheidsproblemen wereldwijd.

Internationale Dag van de Handhygiëne
5 mei
Na het poepen en plassen, altijd handen wassen!" luidt het eeuwenoude credo waarmee moeders ons vroeger al behoedde voor enge ziektes die voort konden komen uit slechte handhygiëne.

Nationale Dag van Aandacht voor Sterven
24 mei
Sterven is, naast belasting betalen, de meest normale zaak ter wereld. Iedereen gaat vroeg of laat dood, maar ondanks die onvermijdelijkheid is doodgaan nog steeds een moeilijk, emotioneel en heftig proces voor zowel de stervende als voor de nabestaande.

13
september

13 sep

Eerdere edities:
In 2017: 5 september
In 2016: 6 september
In 2014: 9 september
Komende Dagen
Dag van de Klant
Dag van de Klant
21 september
Dag van de Wol
Dag van de Wol
21 september
Deze site gebruikt Cookies.