3 april

Dag van de Goede Daad

3 april - 184 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 10 april 17:56

Dag van de Goede Daad

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Heerlijk, zulke Dagen. De Dag van de Goede Daad. Omdat we gewoon af en toe elkaar moeten helpen. Oude vrouwen de weg over helpen steken, een gevonden portemonnee naar het politiebureau brengen, of uw buurmans auto wassen. Dit jaar vindt de Dag plaats op 3 april. Meedoen is natuurlijk heel simpel. U hoeft alleen maar een goede daad uit te voeren voor een ander, liefst zo altruïstisch mogelijk en zonder onderliggende motieven. Want die goed doet, goed ontmoet.

De Dag vindt ieder jaar op een andere datum plaats. Dit jaar is dat 3 april. In 2017 werd de Dag nog in zeker 93 landen gevierd namelijk! Meer info vindt u op good-deeds-day.org.

Wens iemand een Fijne Dag van de Goede Daad!
Verwante Dagen

Sint Pannekoek
29 november
Ook Fijnedagvan.nl kan er niet meer aan ontsnappen. Deze ludieke uit de hand gelopen stripgrap van Jan, Jans en de Kinderen is een officiële Dag van. Zelfs het AD, NOS en NU.

Internationale Dag van de Zonnebril
27 juni
Nu de zomer weer begonnen is en wereld door klimaatverandering stukken warmer wordt is er één wondermiddel dat ons beschermd tegen onze ster: de zonnebril.

Star Wars-Dag
4 mei
Voor sommige mensen is het maar een stomme film die zich in de ruimte afspeelt, met die die gozer die zo zwaar ademt. Dat soort mensen kent het verschil niet eens tussen Star Wars en Star Trek (en Stargate).

3
april

3 apr

Eerdere edities:
In 2021: 11 april
In 2020: 29 maart
In 2019: 7 april
Deze site gebruikt Cookies.