29 maart

Dag van de Goede Daad

29 maart - 248 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 15 januari 19:33

Dag van de Goede Daad

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Heerlijk, zulke Dagen. De Dag van de Goede Daad. Omdat we gewoon af en toe elkaar moeten helpen. Oude vrouwen de weg over helpen steken, een gevonden portemonnee naar het politiebureau brengen, of uw buurmans auto wassen. Dit jaar op 7 april.

De Dag vindt ieder jaar op een andere datum plaats, en wordt ieder jaar weer populairder. In 2017 al in 93 landen gevierd namelijk! Meer info op Good Deeds Day.

Wens iemand een Fijne Dag van de Goede Daad!
Verwante Dagen

Dag van de Escape Room
1 oktober
Weet u wat een escape room is? Het relatief nieuwe concept, waarin u opgesloten wordt in een kamer en er door middel van spelletjes en puzzels binnen een uur uit moet ontsnappen verovert in razend tempo de wereld, en dat is reden genoeg om $datum uit te roepen tot Dag van de Escape Room.

Internationale Dag van de Ninja
5 december
Weer zo'n ludieke actie die uitmondt in een Dag waarvan je denkt: Oh neeeeeej! TOCH WEL! Omdat praat-als-een-piraat-dag al een beetje as usual is krijgen we weer een nieuwe trend.

Internationale Dag van het Naakt-Tuinieren
2 mei
Op deze beetje vreemde Dag staan we stil bij het opvallende plezier van het naakt tuinieren. De organisatie hoeft daar geen heel diepe betekenis achter te zetten.

29
maart

29 mrt

Eerdere edities:
In 2019: 7 april
In 2018: 15 april
In 2017: 2 april
Deze site gebruikt Cookies.