16 april

Dag van de Goede Daad

16 april - 50 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 2 april 12:57

Dag van de Goede Daad

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Heerlijk, zulke Dagen. De Dag van de Goede Daad. Omdat we gewoon af en toe elkaar moeten helpen. Oude vrouwen de weg over helpen steken, een gevonden portemonnee naar het politiebureau brengen, of uw buurmans auto wassen. Dit jaar vindt de Dag plaats op 16 april. Meedoen is natuurlijk heel simpel. U hoeft alleen maar een goede daad uit te voeren voor een ander, liefst zo altruïstisch mogelijk en zonder onderliggende motieven. Want die goed doet, goed ontmoet.

De Dag vindt ieder jaar op een andere datum plaats. Dit jaar is dat 16 april. In 2017 werd de Dag nog in zeker 93 landen gevierd namelijk! Meer info vindt u op good-deeds-day.org.

Wens iemand een Fijne Dag van de Goede Daad!
Verwante Dagen

Internationale Dag van het Toerisme
27 september
Toerisme, dat is op vakantie gaan in verre landen, beetje op het strand liggen bakken, af en toe een kerkje of authentieke binnenstad bezoeken, culinear genieten van de locale keuken en pretentieus een worden met de natuur.

Wereld Vriendelijkheidsdag
13 november
Wereld Kindness Day is een Dag om goede daden in de gemeenschap te benadrukken, gericht op de positieve kracht en de rode draad van vriendelijkheid die ons bindt.

Nationale Complimentendag
1 maart
We zijn soms niet even lief voor elkaar in dit land. Komt misschien omdat we met heel erg veel zijn in dit land, of omdat we een kort lontje hebben. Wat de reden ook mag zijn, de organisatie ‘Momentje voor een Complimentje’ vindt dat het hoog tijd is om elkaar eens wat vaker een hart onder de riem te steken door een compliment uit te delen.

16
april

16 apr

Eerdere edities:
In 2022: 3 april
In 2021: 11 april
In 2020: 29 maart
Deze site gebruikt Cookies.