29 maart

Dag van de Goede Daad

29 maart - 0 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 15 januari 19:33

Dag van de Goede Daad

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Heerlijk, zulke Dagen. De Dag van de Goede Daad. Omdat we gewoon af en toe elkaar moeten helpen. Oude vrouwen de weg over helpen steken, een gevonden portemonnee naar het politiebureau brengen, of uw buurmans auto wassen. Dit jaar op 7 april.

De Dag vindt ieder jaar op een andere datum plaats, en wordt ieder jaar weer populairder. In 2017 al in 93 landen gevierd namelijk! Meer info op Good Deeds Day.

Wens iemand een Fijne Dag van de Goede Daad!
Verwante Dagen

Internationale Kussengevechtsdag
4 april
Wij gingen vroeger wel eens op slaappartijtjes. Dat was leuk, want hele nacht opblijven, snoepen, films kijken. Tegenwoordig kan dat niet meer; die kids liggen dan de hele nacht de mariokarten en te wii'en.

Internationale Dag van de Ninja
5 december
Weer zo'n ludieke actie die uitmondt in een Dag waarvan je denkt: Oh neeeeeej! TOCH WEL! Omdat praat-als-een-piraat-dag al een beetje as usual is krijgen we weer een nieuwe trend.

Dag van het Sprookje
7 juli
De Dag van het Sprookje is een initiatief van de Efteling dat in 2007 werd gehouden op 7 juli. Een logische datum, want 07-07-'07. Het (magische) nummer 7 is symbolisch, en komt in veel populaire sprookjes voor - 7-mijlslaarzen, 7 dwergen, 7 geitjes.

29
maart

29 mrt

Eerdere edities:
In 2019: 7 april
In 2018: 15 april
In 2017: 2 april
Komende Dagen
Wereld Backupdag
Wereld Backupdag
31 maart
Dag van de Grap
Dag van de Grap
1 april
Deze site gebruikt Cookies.