29 maart

Dag van de Goede Daad

29 maart - 176 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 15 januari 19:33

Dag van de Goede Daad

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Heerlijk, zulke Dagen. De Dag van de Goede Daad. Omdat we gewoon af en toe elkaar moeten helpen. Oude vrouwen de weg over helpen steken, een gevonden portemonnee naar het politiebureau brengen, of uw buurmans auto wassen. Dit jaar op 7 april.

De Dag vindt ieder jaar op een andere datum plaats, en wordt ieder jaar weer populairder. In 2017 al in 93 landen gevierd namelijk! Meer info op Good Deeds Day.

Wens iemand een Fijne Dag van de Goede Daad!
Verwante Dagen

Landelijke Buitenspeeldag
10 juni
Op woensdagmiddag $datum wordt in Nederland de Landelijke Buitenspeeldag gehouden. Op deze Dag worden kinderen gestimuleerd om buiten te gaan spelen en te sporten.

Oudejaarsavond
31 december
Oké, het is dan wel geen officiële feestdag, maar oudejaarsavond wordt door iedereen gevierd. En daar gaat het ons om. Gezellig met vrienden en familie, oliebollen en appelbeignets, aftellen tot het nieuwe jaar ons tegemoet komt.

Internationale Praat als een Piraatdag
19 september
Arrr an' avast! Ieder jaar op 19 september is het Praat als een Piraatdag! Deze niet al te serieuze Dag komt - uiteraard - uit Amerika. De Dag is opgericht omdat het praten als een piraat gewoon heel vermakelijk is.

29
maart

29 mrt

Eerdere edities:
In 2019: 7 april
In 2018: 15 april
In 2017: 2 april
Komende Dagen
Wereld Bidag
Wereld Bidag
23 september
Wereld Gorilladag
24 september
Deze site gebruikt Cookies.