15 augustus

Dag van de Agrarische Medewerker

15 augustus - 111 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 15 januari 21:29

Dag van de Agrarische Medewerker

Categorie:
136-tractor Landbouw

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

We hebben dit jaar al iets te vaak gehoord over de boeren. De trekkerterroristen die regelmatig twijfel zaaien en nog vaker liegen over problemen zoals stikstof (is een ernstig probleem) en de voedselproductie (75% van het Nederlands geproduceerde voedsel gaat naar het buitenland) en dierenwelzijn (de veestapel moet gewoon kleiner) hebben nu de Dag van de Agrarisch Medewerker opgericht, voor als u nog niet genoeg bent doodgegooid met aandacht voor deze beroepsgroep.

De Dag van de Agrarische Mederwerker is opgericht door Team Agro NL. Dat wil tijdens de Dag aandacht vragen voor het werk van boeren, tuinders en vissers, en hen bijvoorbeeld bedanken via een hashtag op sociale media of met een eigen postkaartje. Leuk, mits u het huilverhaal van de boeren nog steeds gelooft, en als u de vele terroristische intimidatieacties nog enigszins kunt waarderen.

Team Agro NL is een van de vele partijen die de terreur en bedreigingen door boeren prima lijkt te vinden. Meer informatie is op hun website te vinden.

Wens iemand een Fijne Dag van de Agrarische Medewerker!
Verwante Dagen

Dag van de Boerin
9 september
'De boer' staat altijd in de schijnwerper als de noest arbeidende agrariër die voor dag en dauw opstaat om de Nederlandse melkplas te vergroten en de veestapel op te hopen.

Internationale Dag van de Boerin
15 oktober
Boerinnen zijn sleutelfiguren voor het slagen van de transformatie van economische, omgevings- en sociale veranderingen binnen de agrarische sector. Maar in de wereld is er maar mondjesmaat geld, zorg, en onderwijs voor boerinnen, die als belangrijke spil in het boerenbedrijf fungeren.

15
augustus

15 aug

Eerdere edities:
In 2022: 15 augustus
In 2020: 15 augustus
Deze site gebruikt Cookies.