15 augustus

Dag van de Agrarische Medewerker

15 augustus - 109 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 16 augustus 15:21

Dag van de Agrarische Medewerker

Categorie:
136-tractor Landbouw

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

We hebben dit jaar veel gehoord over de boeren. Een beetje té veel, als u het ons vraagt. Als u inmiddels nog niet hun boodschap hebt gehoord over hoe belangrijk ze zijn voor onze voedselproductie en als u daarna niet alle factchecks hebt gelezen over hoe dat niet klopt omdat het meeste van ons eten uit het buitenland komt en als u niet hebt gelezen over de hypocrisie van die anti-Europese boeren die tegelijkertijd miljoenen Europese subsidies ontvangen dan heeft u liggen slapen. Geen probleem - in dat geval is er de Dag van de Agrarische Medewerker, op 15 augustus, waarop u het verhaal wederom te horen kunt krijgen.

De Dag van de Agrarische Mederwerker is opgericht door Team Agro NL. Dat wil tijdens de Dag aandacht vragen voor het werk van boeren, tuinders en vissers, en hen bijvoorbeeld bedanken via een hashtag op sociale media of met een eigen postkaartje. Leuk, mits u het huilverhaal van de boeren nog steeds gelooft.

Meer informatie vindt u op de website van Team Agro.

Wens iemand een Fijne Dag van de Agrarische Medewerker!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Boerin
15 oktober
Boerinnen zijn sleutelfiguren voor het slagen van de transformatie van economische, omgevings- en sociale veranderingen binnen de agrarische sector. Maar in de wereld is er maar mondjesmaat geld, zorg, en onderwijs voor boerinnen, die als belangrijke spil in het boerenbedrijf fungeren.

Dag van de Boerin
12 september
'De boer' staat altijd in de schijnwerper als de noest arbeidende agrariër die voor dag en dauw opstaat om de Nederlandse melkplas te vergroten en de veestapel op te hopen.

Dag van de Westlandse Tuinbouw
4 november
Het Westland is één van de dingen waar we in Nederland het meest trots op mogen zijn. Grote kassen vol groente en fruit, gekweekt in een land dat vaak veel te koud is voor zulk lekkers, dat is een staaltje moderne argicultuur waar we een diepe buiging voor mogen maken.

15
augustus

15 aug

Deze site gebruikt Cookies.