Week van de Loopbaan


18 september tot 24 september
LET OP: deze Week is in 2024 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2024 versie van deze Week.

119-piggy-bank Economie | Nationaal Aangepast op 12 oktober 20:20

Het is niet makkelijk om een carrière te vinden. Een baan waar u de rest van uw arbeidsbestaan plezier en voldoening uit kunt halen, dat is nogal wat... Bovendien is het belangrijk dat u af en toe ook nog eens kan doorgroeien, een hogere functies mét hoger salaris kunt krijgen. Daar kunt u best wat begeleiding bij gebruiken. In september vindt de Week van de Loopbaan plaats, waarin u hulp kunt krijgen bij het kiezen van de beste arbeidsperspectieven.


Netwerken


Tijdens de Week van de Loopbaan kunt u netwerken, met headhunters praten, en corporate executive marketing consultants voor de directe business-to-business-doeleinden van internationaal-georienteerde conglomeraten spreken. In handige workshops leert u hoe u uw eigen professionele netwerk moet uitbreiden, hoe u LinkedIn moet gebruiken om iets anders te doen dan die mooie secretaresse te stalken, en krijgt u 's lands beste inzicht in de arbeidsmarkt.

Van Dag naar Week


Vroeger was de Week van de Loopbaan nog de Dag van de Loopbaan, maar het evenement bleek zo populair dat er een langere tijd voor werd uitgetrokken. De Week wordt georganiseerd door Noloc, de Vereniging voor Loopbaanprofessionals.

U kunt voor de Dag van de Loopbaan een afspraak maken met een 'loopbaanprofessional' (wat is je loopbaan voor je dat kunt doen..?) in uw buurt - u kunt ze vinden op de website van organisator Noloc, waar tevens alle informatie te vinden is.
Meer informatie


Deze site gebruikt Cookies.