Week van de Energierekening


13 oktober tot 19 oktober
196-radiation Milieu | Nationaal Aangepast op 22 oktober 21:28

De energierekening. Het is dat maandelijkse zwarte gat waarin een aanzienlijk deel van uw huishoudbudget in verdwijnt, maar waar gaan die zuurverdiende centen nou eigenlijk naartoe?Om u, als brave belastingbetalende burger, meer wijs te maken over de chaos van de stroomrekening is 13 oktober tot en met 19 oktober de Week van de Energierekening.


De Week is opgericht door Milieu Centraal, en wordt mede georganiseerd door de Woonbond en de VvE Belang - organisaties die staan voor de belangen van huiseigenaren. Volgens de organisatie weten veel mensen niet hoe hun energierekening is opgebouwd, maar moet daar tijdens de Week verandering in komen.

Tijdens de Week van de Energierekening krijgen we daarom promotiecampagnes te zien over hoe we kunnen besparen op gas en stroom, en hoe die rekeningen die u iedere maand netjes betaalt nou eigenlijk zijn opgebouwd. U kunt reclamespotjes verwachten, of foldertjes in de bus van diverse energiemaatschappijen. Want ja, uiteindelijk willen ook zij u overtuigen over te stappen naar iets goedkopers.

Ook zijn er gratis scans in uw huis, waarmee u kunt kijken hoe uw woning beter kan worden geïsoleerd, en de Week begint op maandag 13 oktober met "De Grote Energiequiz" in Utrecht. Alle informatie is te vinden op www.WeekVanDeEnergierekening.nl.Meer informatie


Deze site gebruikt Cookies.