Telegram
Fijne Dag Van is voortaan ook te vinden op Telegram. Telegram is een mix tussen een chat-app en sociaal netwerk, waar u zowel privéchats kunt voeren als kanalen kunt volgen. Fijne Dag Van heeft zo'n kanaal. Daarin versturen we iedere ochtend een bericht waarin we vertellen welke Dag Van het is. Op maandagochtend sturen we een weekoverzicht.

U kunt zich aanmelden door op Telegram te zoeken naar het kanaal 'fijnedagvan'. Of ga direct naar t.me/fijnedagvan en druk op 'Abonneren'.
Over de dienst
Telegram is een populaire chat-app waarmee het niet alleen mogelijk is om privégesprekken te voeren maar ook in kanalen te zitten. U kunt dan volgen wat de oprichter stuurt, maar ook reageren op posts. Een groot voordeel boven andere chat-apps zoals WhatsApp is dat Telegram anoniem is. U kunt u account maken met alleen een gebruikersnaam. Dat betekent dat u uw telefoonnummer niet hoeft te delen met andere gebruikers of met Fijne Dag Van. Een stuk veiliger dus!

We hebben de Telegram-dienst opgericht als alternatief voor onze inmiddels zeer succesvolle WhatsApp-dienst. Net als op WhatsApp sturen we op Telegram iedere ochtend een bericht met welke Dag Van we vieren. Daar zit uiteraard ook een link bij voor meer informatie

U kunt zich abonneren op het Telegram-kanaal wanneer u wilt, en u kunt zich net zo makkelijk ook weer uitschrijven. Ook kunt u het kanaal muten, zodat u niet altijd een pushmelding krijgt. Handig!
Afmelden en privacy
U kunt zich op ieder moment afmelden voor de dienst. U hoeft daarvoor alleen maar in het menu op 'Verlaat kanaal' te tikken.

Als u zich aanmeldt, is uw gebruikersnaam bekend bij Fijne Dag Van. Dat verandert vanzelf op het moment dat u zich weer uitschrijft. We verkopen uw gegevens niet aan adverteerders of andere derde partijen, en sturen u geen reclame via Telegram (ons eigen partnerprogramma uitgezonderd.)

Hoewel Telegram relatief anoniem is, zijn berichten in kanalen niet versleuteld. We verwijzen u graag door naar het privacybeleid van Telegram.

Overigens kunt u ook op andere manieren volgen welke Dag Van het is. Zo hebben we een wekelijkse nieuwsbrief, waarin we vertellen welke Dagen Van we die week vieren. Die versturen we iedere maandagochtend. Kijk op FijneDagVan.nl/nieuwsbrief om u aan te melden.

Daarnaast hebben we een WhatsApp-dienst. Als u zich daarvoor aanmeldt krijgt u dagelijks óf wekelijks te lezen welke Dag Van we vieren. Kijk op FijneDagVan.nl/whatsapp om u aan te melden.
Deze site gebruikt Cookies.