15 juni

Vlaggetjesdag

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
aandacht15 juni 2019 - 389 dagen geleden elke 3e zaterdag van juni
In 2021 op 19 juni
Aangepast op 20 maart 16:36

Vlaggetjesdag

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Vlaggetjesdag is een jaarlijks evenement in de kustgebieden van ons land, waar ieder jaar de eerste verse Hollandse nieuwe haring wordt gepresenteerd aan mensen die zoute vis niet ontzettend smerig vinden. Ook voor de niet-visliefhebbers is er genoeg te beleven aan Nederlandse kust, want rondom Scheveningen zijn bijvoorbeeld meer dan genoeg activiteiten te beleven rondom het oerhollandse gerecht.

Alle informatie (inclusief het nieuws rondom het haringdebakel) kunt u vinden op www.vlaggetjesdag.com.

Wens iemand een Fijne Vlaggetjesdag!
Verwante Dagen

Blue Monday
20 januari
Blue Monday. K*tdag. Grauwe, grijzen januariluchten, de deceptie van de maandagochtend op kantoor, de magische sfeer van de feestdagen is voorbij en wat overblijft is een bonkende kater die u met uw collega's moet delen.

Internationale Dag van de Vermiste of Ontvoerde VN-medewerkers
25 maart
Ieder jaar op 25 maart houden de Verenigde Naties de Dag van hun Vermisten en Gedetineerden. Niet de algemene Dag van de Vermisten (want die is op 30 augustus), maar een Dag van Vermiste VN-medewerkers.

Wereld Douanedag
26 januari
Verre reizigers kennen het wel: Dat urenlange gezeik voor lange rijen paspoortcontroles, wachten op een stempeltje om het land binnen te komen. Hier in Europa hebben we er als consument niet veel last meer van door het Schengenverdrag, maar als we naar ergens buiten ons continent vliegen krijgen we te maken met de douane.

15
juni

15 jun

Eerdere edities:
In 2019: 15 juni
In 2018: 16 juni
In 2017: 17 juni
Deze site gebruikt Cookies.