28 juni

INTERNATIONALE CAPSLOCKDAG

28 juni - over 127 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 30 november 00:00

INTERNATIONALE CAPSLOCKDAG

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

INTERNATIONALE CAPSLOCKDAG KOMT VOORT UIT EEN INTERNETINITIATIEF VAN MENSEN DIE EENS LEKKER VAN ZICH AF WILDEN SCHREEUWEN. MEESTAL WORDT HET ALS IRRITANT ERVAREN, MAAR EIGENLIJK IS CAPSLOCK NATUURLIJK DE CRUISE CONTROL VOOR 'COOL'. WAT ALS EEN GRAP BEGON IS EIGENLIJK UITGELOPEN TOT EEN WERELDWIJDE HIT. IEDEREEN DOET ER VANDAAG (GRAAG) AAN MEE.

DIT JAAR DOEN ZELFS KRANTEN ALS SP!TS EN NRC MEE AAN DE LUDIEKE ACTIE. OOK OP TWITTER IS ER DIT JAAR VEEL ANIMO DIE MEEDOET MET CAPSLOCKSHOUTING. FIJNEDAGVAN DOET DEZE KEER OOK LEKKER MEE. GEWOON EEN KEER (NIET PERONGELUK) DIE CAPSLOCKKNOP AANZETTEN EN TYPEN VOOR HET LEVEN. EERLIJK GEZEGD BEVALT ONS DAT WEL. MAAR DAN WEL MET MATE.

CAPSLOCKDAG VALT TWEE KEER PER JAAR: EEN KEER OP 28 JUNI EN NOG EENS OP 22 OKTOBER. WAAROM DAT PRECIES IS, WORDT NERGENS ECHT DUIDELIJK GEMAAKT. MAAR MISSCHIEN MAAKT DAT OP EEN DAG ALS DEZE HELEMAAL NIKS UIT...

OP WWW.CAPSLOCKDAY.COM IS HET INITIATIEF TE VINDEN, HOEWEL VOORAL DE SOCIALE MEDIA DE DAG BEROEMD HEBBEN GEMAAKT. FACEBOOK, TWITTER EN HYVES ZIJN DAN OOK DE MEDIA WAAR JE MOET ZIJN VOOR MEER INFO.

Verwante Dagen

Dag van het Kwartet
30 juli
Sommige spelletjes zijn zo goed dat ze klassiekers blijven. We noemen een Monopoly, Kolonisten, Halli Galli  , en alles met kaarten blijft ook goed. En zo is er ook het kwartetspel.

Wereld Feestdag
3 april
We hebben op deze website een paar Dagen die zó idealistisch zijn dat je er bijna niet goed van wordt. Waarvan de moraliteit zo moraal is, de ambities zo ambitieus, dat je eigenlijk niet zo goed weet wat je er mee moet.

Internationale Praat als een Piraatdag
19 september
Arrr an' avast! Ieder jaar op 19 september is het Praat als een Piraatdag! Deze niet al te serieuze Dag komt - uiteraard - uit Amerika. De Dag is opgericht omdat het praten als een piraat gewoon heel vermakelijk is.

28
juni

28 jun

Komende Dagen
Wereld Denkdag
Wereld Denkdag
22 februari
Wereld Yogadag
Wereld Yogadag
22 februari
Dag van de Academies
Dag van de Academies
23 februari
Deze site gebruikt Cookies.