22 maart

Dag van het Erfrecht

22 maart - 2 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 12 maart 12:00

Dag van het Erfrecht

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Ben je dood, pakken ze alsnog je geld. Het is bovendien ook nog waanzinnig ingewikkeld om te begrijpen hoe het zit met erfrecht, maar op 22 maart leert u daar alles over, op de Dag van het Erfrecht.

De Dag van het Erfrecht is opgericht door de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland, een belangenclub voor deze ingewikkelde vorm van recht. Tijdens de Dag geven verschillende advocatenbureau's al dan niet gratis advies over dit onderwerp, en kunt u consult krijgen als u zelf in zo'n situatie zit.

Een echte website is er niet, maar wie zoekt op Google vindt vanzelf een kantoor in de buurt.

Verwante Dagen

Dag van het Werkplezier
8 juni
Zeg eens eerlijk, springt u iedere maandag weer vol goede moed uit bed, met veel zin om naar uw werk te gaan? Mag u uw collega's eigenlijk wel, of ontneemt die vervelende baas met een calimerocomplex u de motivatie voor uw arbeid?

Dag van de Flexmedewerker
20 juni
De flexmedewerker is de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdient meer aandacht dan ze krijgen. Veel bedrijven zijn nergens zonder deze knappe koppen.

Internationale Dag van het Micro- en Klein Bedrijf
27 juni
Grote multinationals mogen dan wel constant in de belangstelling staan, maar de échte motor van de economie zijn kleine en middelgrote bedrijven. Samen vormen die wereldwijd 90% van het bedrijfsleven, en gemiddeld zijn ze goed voor zo'n 60 tot 70% van de werkgelegenheid en meer dan de helft van het BNP.

Deze site gebruikt Cookies.