20 maart

Dag van het Erfrecht

20 maart - 66 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 13 januari 21:50

Dag van het Erfrecht

Categorie:
146-gavel Rechtspraak

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Ben je dood, pakken ze alsnog je geld. Het is bovendien ook nog waanzinnig ingewikkeld om te begrijpen hoe het zit met erfrecht, maar op 22 maart leert u daar alles over, op de Dag van het Erfrecht.

De Dag van het Erfrecht is opgericht door de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland, een belangenclub voor deze ingewikkelde vorm van recht. Tijdens de Dag geven verschillende advocatenbureau's al dan niet gratis advies over dit onderwerp, en kunt u consult krijgen als u zelf in zo'n situatie zit.

Een echte website is er niet, maar wie zoekt op Google vindt vanzelf een kantoor in de buurt.

Wens iemand een Fijne Dag van het Erfrecht!
Verwante Dagen

Dag van de Bedreigde Advocaat
24 januari
Advocaten hebben het niet makkelijk. In Nederland hebben we gelukkig nog een strenge scheiding van machten, maar in veel landen is dit nou niet bepaald een beroepstitel die je met trots draagt.

Dag van de FG
25 mei
Herinnert u zich nog al die tientallen strontvervelende emails over 'uw nieuwe privacyrechten' die u in mei 2018 kreeg? Die waren het gevolg van een grote nieuwe privacywet, de AVG.

Dag van de Fraudeonderzoeker
23 april
Fraude is het nieuwe terrorisme. Opsporings- en inlichtingendiensten zetten alles op alles om fraudeurs aan te pakken, van brievenbusfirma's op de Kaaimaneilanden tot leaserijders met de veel bijtelling.

20
maart

20 mrt

Eerdere edities:
In 2019: 22 maart
Deze site gebruikt Cookies.