8 maart

Dag van de Rotterdamse Hospitality

8 maart - 271 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 1 februari 08:34

Dag van de Rotterdamse Hospitality

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Rotterdamse Hospitality is een vakbeurs voor iedereen met interesse in deze duur-klinkende sector, die eigenlijk vooral gaat over de horeca en front office. Op de Dag kunnen bedrijven en instanties uit Rotterdam bij elkaar komen om zichzelf te presenteren aan potentiële werknemers. Want daar zijn er, ook in de hospitality, altijd te weinig van.

De Dag vindt plaats in Congrescenter De Doelen, uiteraard in Rotjeknor zelf. Het evenement wordt georganiseerd door Rotterdam Business Events. Vooral leuk voor wie deze carrièreswitch overweegt, maar anders zijn er misschien ook wel bitterballen te scoren.

Informatie is te vinden bij Eventbrite.

Wens iemand een Fijne Dag van de Rotterdamse Hospitality!
Verwante Dagen

Internationale Dag van het Micro- en Klein Bedrijf
27 juni
Grote multinationals mogen dan wel constant in de belangstelling staan, maar de échte motor van de economie zijn kleine en middelgrote bedrijven. Samen vormen die wereldwijd 90% van het bedrijfsleven, en gemiddeld zijn ze goed voor zo'n 60 tot 70% van de werkgelegenheid en meer dan de helft van het BNP.

Dag van de Projectontwikkeling
25 mei
De Dag van de Projectontwikkeling is hét trefpunt voor bestuurders en vastgoedprofessionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken.

Dag van de Modern Werkende
11 mei
Vroeger kon je gewoon op je achtiende met een hogeschooldiploma een bedrijf binnenlopen, om een baan vragen, en 45 jaar later met een gouden horloge in je ene hand en je riante pensioen in de andere lekker van je schemerjaren genieten.

8
maart

8 mrt

Deze site gebruikt Cookies.