8 maart

Dag van de Rotterdamse Hospitality

8 maart - 91 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 1 februari 08:34

Dag van de Rotterdamse Hospitality

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Rotterdamse Hospitality is een vakbeurs voor iedereen met interesse in deze duur-klinkende sector, die eigenlijk vooral gaat over de horeca en front office. Op de Dag kunnen bedrijven en instanties uit Rotterdam bij elkaar komen om zichzelf te presenteren aan potentiële werknemers. Want daar zijn er, ook in de hospitality, altijd te weinig van.

De Dag vindt plaats in Congrescenter De Doelen, uiteraard in Rotjeknor zelf. Het evenement wordt georganiseerd door Rotterdam Business Events. Vooral leuk voor wie deze carrièreswitch overweegt, maar anders zijn er misschien ook wel bitterballen te scoren.

Informatie is te vinden bij Eventbrite.

Wens iemand een Fijne Dag van de Rotterdamse Hospitality!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Jongerenvaardigheden
15 juli
Met een goede opleiding kun je ver komen in het leven. Toch is dat voor lang niet iedereen een gegeven. Hier in het Westen hebben we te maken met een leenstelsel, maar zelfs dat onzalige plan is nog erg effectief vergeleken met wat er voor mensen uit derdewereldlanden vaak mogelijk is.

Dag van de Webshop
27 oktober
Shoppen, dat doe je niet meer in een winkel. Online, daar moet je zijn als je boeken, films, boodschappen, of want dan ook wil kopen. De economie van online winkelen stijgt explosief, en de bezorgmarkt kan het aantal bestelde pakketjes maar nauwelijks aan.

Dag van het Vakcentrum
18 april
Het Vakcentrum is "de brancheorganisatie van de zelfstandige detaillist in de foodsector en de fast moving consumer goods" (zelf invulling aan geven). En ook zij hebben een Dag.

8
maart

8 mrt

Deze site gebruikt Cookies.