17 april

Dag van de Mediastage

17 april - gisteren elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 april 16:23

Dag van de Mediastage

Categorie:
140-gradhat Onderwijs

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

Weinig werk is zo leuk als 'de media'. Dat kunnen wij als journalisten beamen. Zo denken ze in Hilversum ook over, dus willen de heren en dames televisie- en radiomakers de journalistieke generatie graag voorbereiden op de mooie wereld van de media. En dat begint vaak bij een stage. 17 april vindt daarom de Dag van de Mediastage plaats. Uiteraard op het Mediapark.

De Dag van de Mediastage is bedoeld voor aanstormende journalistieke talenten, die er kunnen kijken op welke redactie zij graag hun dunbetaalde werkzaamheden mogen uitvoeren. Studeert u geen journalistiek, dan heeft u er weinig te zoeken. Maar bedenk u wel dat Matthijs van Nieuwkerk zonder die dappere mediastagiaires niet zou weten waarover hij iedere avond moest babbelen.

Meer informatie kunt u vinden op deze website.

Verwante Dagen

Dag van de Voorschool
23 januari
Kinderen hebben er soms veel baat bij als zij naar de voorschool kunnen. Dat is een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf waar zij al lerend kunnen spelen.

Dag van de Filosofie
30 maart
30 maart is het tijd om eens lekker filosofisch te gaan neuzelen over de zin van het lezen en dat soort dingen, die we normaal vooral bespreken na het nuttigen van enkele geestverruimende middelen.

Internationale Dag van de Schoolbibliotheek
7 oktober
Op de Internationale Dag van de Schoolbibliotheek staat de School Library Association (SLA) stil bij het belang van... Schoolbibliotheken natuurlijk! De SLA zou graag iedere school ter wereld voorzien van een zo'n lokaal kenniscentrum om zo kinderen makkelijker aan het lezen te krijgen.

17
april

17 apr

Deze site gebruikt Cookies.