20 april

Dag van de Mediastage

LET OP: deze Dag is in 2023 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2023 versie van deze Dag.
20 april 2023 - 431 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 16 april 18:00

Dag van de Mediastage

Categorie:
166-newspaper Journalistiek

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

Weinig werk is zo leuk als 'de media'. Dat kunnen wij als journalisten beamen. Zo denken ze in Hilversum ook over, dus willen de heren en dames televisie- en radiomakers de journalistieke generatie graag voorbereiden op de mooie wereld van de media. En dat begint vaak bij een stage. 20 april vindt daarom de Dag van de Mediastage plaats. Normaal gesproken op het Mediapark in Hilversum, dit jaar uiteraard digitaal.

De Dag van de Mediastage is bedoeld voor aanstormende journalistieke talenten, die er kunnen kijken op welke redactie zij graag hun dunbetaalde werkzaamheden mogen uitvoeren. Studeert u geen journalistiek, dan heeft u er weinig te zoeken. Maar bedenk u wel dat de Op1-presentatoren zonder die dappere mediastagiaires niet zou weten waarover hij iedere avond moest babbelen.

Meer informatie kunt u vinden op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Mediastage!
Verwante Dagen

Dag van de Huis-aan-Huiskrant
1 juli
De huis-aan-huiskrant is één van de laatste bastions van vrije meningsuiting in uw nabije omgeving. De lokale journalist kent het dorp, de stad, de wijk en de straat op zijn duimpje, hij weet wie er toe doet, kent de onderliggende drama's, en dat is iets dat we moeten koesteren.

20
april

20 apr

Eerdere edities:
In 2023: 20 april
In 2022: 21 april
In 2021: 21 april
Deze site gebruikt Cookies.