26 september

Dag van de Limburgse Financial

congres26 september - over 33 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:10

Dag van de Limburgse Financial

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Limburg is natuurlijk een beetje een vreemde provincie. Rare taal, raar eten, ver weg... Geen wonder dat een Dag als de Dag van de Limburgse Financial bestaat. Een specifieke Dag voor specifieke mensen uit een specifieke provincie; zo zien we het graag. De Dag van de Limburgse Financial wordt ieder jaar in september gehouden, en is een congres waarop 'financials' bijeen komen om te praten over hun werk, en dan vooral in hun eigen provincie.

De Dag bestaat uit een programma met workshops en lezingen, en er zijn netwerkmogelijkheden met koffie en cake. Lezingen gaan onder andere over de invloeden van de nieuwe economie op het bedrijfsleven in Limburg, en het effect op de werkgelegenheid in de provincie. Zin om te gaan? Kijk even op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Limburgse Financial!
Verwante Dagen

Dag van de Payroll-professional
10 oktober
U mag uw baas dan wel dankbaar zijn voor dat riante salaris, maar het is niet de ceo of de manager die zorgt dat het geld aan het eind van de maand naar uw bankrekening wordt overgemaakt.

Dag van de ZZP'er
6 april
De zzp'er is de motor van de economie. Flexwerkers geven de zekerheid en stabiliteit van een vast inkomen op voor vrijheid en avontuur and belastingvoordeel, en die flexibiliteit maakt hen een belangrijke motor van de economie.

Dag van het Werkplezier
24 mei
Zeg eens eerlijk, springt u iedere maandag weer vol goede moed uit bed, met veel zin om naar uw werk te gaan? Mag u uw collega's eigenlijk wel, of ontneemt die vervelende baas met een calimerocomplex u de motivatie voor uw arbeid?

26
september

26 sep

Eerdere edities:
In 2018: 20 november
In 2017: 21 september
In 2017: 21 september
Deze site gebruikt Cookies.