29 september

Dag van de Limburgse Financial

29 september - 5 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 16:01

Dag van de Limburgse Financial

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Limburg is natuurlijk een beetje een vreemde provincie. Rare taal, raar eten, ver weg... Geen wonder dat een Dag als de Dag van de Limburgse Financial bestaat. Een specifieke Dag voor specifieke mensen uit een specifieke provincie; zo zien we het graag. De Dag van de Limburgse Financial wordt ieder jaar in september gehouden, en is een congres waarop 'financials' bijeen komen om te praten over hun werk, en dan vooral in hun eigen provincie.

De Dag bestaat uit een programma met workshops en lezingen, en er zijn netwerkmogelijkheden met koffie en cake. Lezingen gaan onder andere over de invloeden van de nieuwe economie op het bedrijfsleven in Limburg, en het effect op de werkgelegenheid in de provincie. Zin om te gaan? Kijk even op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Limburgse Financial!
Verwante Dagen

Dag van de Bouw
18 juni
De Dag van de Bouw is een jaarlijks terugkerende open dag, waarbij het publiek eens een kijkje kan nemen achter de schermen van bouwprojecten. Aannemers en bouwbedrijven stellen op deze Dag, die op een zaterdag van mei of juni wordt gehouden, hun mooiste of ingewikkeldste bouwwerken open aan omwonenden, passanten, bewoners en/of gebruikers (bijvoorbeeld bij een school, ziekenhuis of nieuwe weg).

Nationale Secretaressedag
21 april
De Nationale Secretaressedag is onverminderd één van de meest populaire Dagen van het jaar. Met veel media-aandacht heeft dit evenement een groot gevolg gekregen.

Dag van de Actuaris
6 oktober
Een actuaris is iemand die zich binnen een bedrijf of bijvoorbeeld een verzekeraar bezighoudt met het berekenen van risico's. Wat kost een polis, hoeveel risico levert op, wat verdient een bedrijf aan de rente en is het daarom waard om iets wel of niet te vergoeden of te verzekeren?

29
september

29 sep

Eerdere edities:
In 2020: 26 september
In 2019: 26 september
In 2018: 20 november
Deze site gebruikt Cookies.