26 september

Dag van de Limburgse Financial

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
congres26 september 2019 - 253 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:10

Dag van de Limburgse Financial

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Limburg is natuurlijk een beetje een vreemde provincie. Rare taal, raar eten, ver weg... Geen wonder dat een Dag als de Dag van de Limburgse Financial bestaat. Een specifieke Dag voor specifieke mensen uit een specifieke provincie; zo zien we het graag. De Dag van de Limburgse Financial wordt ieder jaar in september gehouden, en is een congres waarop 'financials' bijeen komen om te praten over hun werk, en dan vooral in hun eigen provincie.

De Dag bestaat uit een programma met workshops en lezingen, en er zijn netwerkmogelijkheden met koffie en cake. Lezingen gaan onder andere over de invloeden van de nieuwe economie op het bedrijfsleven in Limburg, en het effect op de werkgelegenheid in de provincie. Zin om te gaan? Kijk even op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Limburgse Financial!
Verwante Dagen

Internationale Dag van het Basisinkomen
1 mei
Vroeger leek dit nog een welhaast communistisch taboe waar zelfs de meest linkse politieke partij zijn vingers niet aan durfde te branden, maar anno 2020 gaan er steeds meer serieuze stemmen om te experimenteren met een universeel basisinkomen.

Dag van het Werkplezier
13 november
Zeg eens eerlijk, springt u iedere maandag weer vol goede moed uit bed, met veel zin om naar uw werk te gaan? Mag u uw collega's eigenlijk wel, of ontneemt die vervelende baas met een calimerocomplex u de motivatie voor uw arbeid?

Dag van de Flexmedewerker
18 juni
De flexmedewerker is de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdient meer aandacht dan ze krijgen. Veel bedrijven zijn nergens zonder deze knappe koppen.

26
september

26 sep

Eerdere edities:
In 2019: 26 september
In 2018: 20 november
In 2017: 21 september
Deze site gebruikt Cookies.