26 september

Dag van de Limburgse Financial

congres26 september - 20 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:10

Dag van de Limburgse Financial

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Limburg is natuurlijk een beetje een vreemde provincie. Rare taal, raar eten, ver weg... Geen wonder dat een Dag als de Dag van de Limburgse Financial bestaat. Een specifieke Dag voor specifieke mensen uit een specifieke provincie; zo zien we het graag. De Dag van de Limburgse Financial wordt ieder jaar in september gehouden, en is een congres waarop 'financials' bijeen komen om te praten over hun werk, en dan vooral in hun eigen provincie.

De Dag bestaat uit een programma met workshops en lezingen, en er zijn netwerkmogelijkheden met koffie en cake. Lezingen gaan onder andere over de invloeden van de nieuwe economie op het bedrijfsleven in Limburg, en het effect op de werkgelegenheid in de provincie. Zin om te gaan? Kijk even op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Limburgse Financial!
Verwante Dagen

Dag van de Duizend Voorbeelden
14 maart
Werken is niet makkelijk als je een handicap hebt. Veel werkgevers deinzen er toch voor terug, ook al willen gehandicapten graag meedoen in de samenleving.

Dag van het Werkplezier
24 mei
Zeg eens eerlijk, springt u iedere maandag weer vol goede moed uit bed, met veel zin om naar uw werk te gaan? Mag u uw collega's eigenlijk wel, of ontneemt die vervelende baas met een calimerocomplex u de motivatie voor uw arbeid?

Internationale Dag van Veiligheid op het Werk
28 april
De International Labour Organisation (ILO) roept sinds 2005 28 april uit tot Internationale Dag van Veiligheid op het Werk, onder de Engelse naam bekend als World Day for Safety and Health at Work.

26
september

26 sep

Eerdere edities:
In 2018: 20 november
In 2017: 21 september
In 2017: 21 september
Deze site gebruikt Cookies.