29 september

Dag van de Limburgse Financial

LET OP: deze Dag is in 2022 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2022 versie van deze Dag.
29 september 2022 - 127 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 19 maart 16:01

Dag van de Limburgse Financial

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Limburg is natuurlijk een beetje een vreemde provincie. Rare taal, raar eten, ver weg... Geen wonder dat een Dag als de Dag van de Limburgse Financial bestaat. Een specifieke Dag voor specifieke mensen uit een specifieke provincie; zo zien we het graag. De Dag van de Limburgse Financial wordt ieder jaar in september gehouden, en is een congres waarop 'financials' bijeen komen om te praten over hun werk, en dan vooral in hun eigen provincie.

De Dag bestaat uit een programma met workshops en lezingen, en er zijn netwerkmogelijkheden met koffie en cake. Lezingen gaan onder andere over de invloeden van de nieuwe economie op het bedrijfsleven in Limburg, en het effect op de werkgelegenheid in de provincie. Zin om te gaan? Kijk even op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Limburgse Financial!
Verwante Dagen

Internationale Dag van het Basisinkomen
1 mei
Vroeger leek dit nog een welhaast communistisch taboe waar zelfs de meest linkse politieke partij zijn vingers niet aan durfde te branden, maar anno 2020 gaan er steeds meer serieuze stemmen om te experimenteren met een universeel basisinkomen.

Dag van de Pakketbezorger
8 maart
Niemand is op dit moment essentiëler dan de pakketbezorger. Vergeet IC-artsen, vergeet verpleegkundigen, vergeet de leraren, het zijn die onderbetaalde zzp'ers die met gierende banden door 30-kilometerzones scheuren om ons dat ene nieuwe truitje van de H&M te bezorgen die de echte helden zijn van de coronacrisis.

Landelijke Econometristendag
6 februari
Als vrouwen, (Afrikaanse) kinderen, ouderen, roodharigen en landschappen een eigen Dag krijgen, waarom zouden econometristen er dan geen mogen krijgen?

29
september

29 sep

Eerdere edities:
In 2022: 29 september
In 2020: 26 september
In 2019: 26 september
Komende Dagen
Wereld Kankerdag
Wereld Kankerdag
4 februari
Deze site gebruikt Cookies.