24 november

Dag van de Kwaliteitscoördinator

LET OP: deze Dag is in 2022 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2022 versie van deze Dag.
24 november 2022 - 375 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 oktober 17:37


Categorie:
140-gradhat Onderwijs

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Kwaliteit, daar hebben we nooit genoeg van. En waar is er nou meer behoefte aan kwaliteit dan in het onderwijs? In het immer onderbetaalde en kapotbezuinigde onderwijs is altijd wel ruimte voor een nieuwe managementlaag of een extra departement dat zich specifiek daarmee bezig houdt. Voor al die mensen vindt op 24 november de Dag van de Kwaliteitscoördinator plaats.

De Dag van de Kwaliteitscoördinator is opgericht door de Academica University of Applied Sciences. Het is in feite een congresdag voor iedereen die in het voortgezet en hoger onderwijs werkt aan kwaliteitsverbeteringen, en dan specifiek in een coördinerende functie. De Dag bevat workshops zoals 'De drie rollen van de KC’er in relatie tot de beroepsstandaard van het LBBO' en 'Druk en Dwars, over uit de hand gelopen indicaties in Nederland'. KC'er's is overigens een afkorting van kwaliteitscoördinator, zo belangrijk is de doelgroep.

Alle informatie, zoals het programma en hoe u zich kunt aanmelden, vindt u op de website van de organisator.

Wens iemand een Fijne Dag van de Kwaliteitscoördinator!
Verwante Dagen

Dag van het Recht op Onderwijs en Ontwikkeling
20 november
Een van de belangrijkste dingen waar we het collectie wel over eens kunnen zijn is dat goed onderwijs de basis van een goed leven is. Onderwijs is win-win, voor kinderen en voor de wereld, en dat vieren we op $datum.

Internationale Dag van het Handschrift
23 januari
Schrijven is tegenwoordig vooral een kwestie van de juiste toetsen op uw toetsenbord intikken, maar uiteindelijk is en blijft het van groot belang dat we af en toe nog eens een echt stuk tekst neerpennen.

Wereld Logicadag
14 januari
Je zou het na 2+-coronajaren misschien niet zo snel denken, maar logisch nadenken is een van de meest fundamentele dingen die we als mensheid kunnen doen.

24
november

24 nov

Eerdere edities:
In 2022: 24 november
Deze site gebruikt Cookies.